donderdag 18 juli 2019

Nachtkastje oud hout

Modern én klassiek woondesign. Nachtkastjes bestellen bij OTTO! Mooie boxsprings, scherpe prijzen. Laat je inspireren door OTTO! Kasten van OTTO zorgen voor orde!


De mooiste woontrends en -stijlen!

Gratis verzending vanaf € 30! Vind oud nachtkastje op Marktplaats. Te koop aangeboden wegens verhuizing. X nachtkastje sober hout afmeting: 45x45cm. Vind nachtkastje hout op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Met zwenkwielen - Hout - Oud. Fruitkist nachtkastje oud met oude legplank incl. Landelijk nachtkastje gemaakt van oud hout.

Het hout is geschaafd en geschuurd en heeft daardoor deze robuuste uitstraling verkregen. Krukje of nachtkastje van oud steigerhout gemaakt. Een wash geeft het hout een bepaalde kleurtint.


Steigerhouten nachtkastjes bestel je ook in de shop. Ga voor een wit nachtkastje van hout , zo krijg je dromenland een lichte en luchtige look. Laag of hoog – een tip voor de juiste hoogte van het nachtkastje. Grote Keuze Meubilair op Choozen.


Alle Merken voor de Laagste Prijs ! Ontdek onze uitgebreide collectie landelijke bijzet en salontafels met een stoere en rustieke uitstraling. Lang geleden, toen het nachtkastje nog diende om een po of nachtpot op te bergen, werd het nachtkastje meestal gemaakt van hout in een rechthoekige vorm. Deze pin is ontdekt door Parvani. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


De handigste en mooiste nachtkastjes vind je in onze webshop! Bestel gemakkelijk online, zonder verzendkosten! Dit kastje is met de handgemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.