woensdag 3 juli 2019

Monolietvloer prijs

Prijs betonvloer per vierkante meter. Betonnen vloeren ogen modern, zijn erg stevig en vragen maar weinig onderhoud. Daarom zijn ze een populaire vloerbedekking.


Een gevlinderde betonvloer past goed in moderne interieurs. Monoliet afgewerkte vloer Nadere omschrijving. Bij monolietvloeren wordt in één arbeidsgang na het storten en verdichten het oppervlak met stalen spanen mechanisch.

Waardoor de monolietvloer strak en glad word opgeleverd. Hierdoor worden aan monolietvloeren zeer hoge eisen gesteld dan aan standaard. Wat is de kostprijs voor de plaatsing van een betonvloer.


Een betonvloer zal goedkoper zijn dan tegels. Lees het artikel om te weten waarom. De prijs van een epoxy vloer hangt af van het oppervlak en de afwerking van de vloer.


De gemiddelde prijs van betonvloeren, inspiratie en voordelen en nadelen vind je hier. De vloer moet dan worden geëgaliseerd. Jager Afbouw is specialist in het aanbrengen van monoliet afgewerkte vloer.

Naast de levering van betonmortel produceert Ittervoort Betoncentrale zogenaamde monolietvloeren. Dit zijn kant-en-klare betonvloeren. Betonvloeren afwerken met een verhar dicht, stofarm en duurzaam glad oppervlak.


Geen extra afwerklaag of dekvloer. Het is voor ons een bijna onmogelijke opgave om voor elk type ondergrond en elk coating- of gietvloersysteem de exacte prijs nu al aan u voor te leggen. De betonvloer prijs verschilt per situatie. Gemiddeld kost een betonvloer tussen de € 5- en € 15- per vierkante meter. Daarbij geldt dat de kosten van een.


Betonvloercoating: ★ ★ Onze Betonvloer coatings: Vloercoating betoncoating Coatingvloer Vloeistofdicht Garagevloercoating tegen de beste prijs. Deze vloeren worden door ons bedrijf al honderd jaar gemaakt. We hebben dan ook volop expertise in huis om deze vloer. Lees meer over de vele toepassingen van een betonnen vloer en onze scherpe prijzen!


Dit is voor de eindgebruiker die er elke dag op werkt immers van groot belang. Met een monolietvloer wordt aan deze eisen voldaan. Montagetijden en de bij-komende kosten bepalen namelijk voor een groot deel de prijs voor het bouwdeel. Het is vrij logisch dat bij grote oppervlakte de prijs per 2m zakt.


Het woord monolith wil zeggen het aanbrengen van een vloer in compacte betonlaag die tijdens het verhardingsproces wordt afgevlinderd. Overweeg je om een cementgebonden gietvloer te laten plaatsen?

Voorbeelden en info over de prijs , werkwijze, voordelen en nadelen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.