maandag 29 juli 2019

Mdf vloerplinten

Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Wij leveren MDF -plinten in alle soorten en maten. Of u nu een modern of klassiek interieur hebt, wij hebben altijd een plint die past bij uw interieur.


Plinten met een fijne ronding. Bent u bezig met een nieuwe vloer of ligt de vloer er al?

Met plinten maakt u de vloer helemaal af. PontMeyer biedt een ruim assortiment van MDF en hardhouten plinten. Rechte plinten komen in veel interieurs goed tot hun recht. De rechte, gladde plint heeft in tegenstelling tot de rechte moderne mdf plinten, de monumenten plint of. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u perfect voorzien in advies voor uw plinten.


Zo te monteren of overschilderen in de gewenste kleur. Hoge kwaliteit, scherpe prijs. Scherp geprijsd en vanaf EUR 10- GRATIS BEZORGD!

Laminaat- en vloerplinten zijn gemakkelijk te plaatsen. Keuze uit veel verschillende afmetingen. Waterwerend MDF met kabelgoot! Lage prijzen en snelle levertijd. Afhalen en bezorgen is mogelijk.


Bezoek onze webshop en bestel online. Zo heb je bij Praxis plinten met een kliksysteem, plakplinten of decoratieve MDF -plinten met verschillende designs. Van strak tot heel klassiek,. MDF plinten, massieve plinten, architraven en plintneuten. Op kleur en afwerking te bestellen tegen zeer scherpe prijzen.


Heeft iemand misschien ervaring met het plaatsen van plinten? Op werkdagen vóór 13:uur besteld wordt dezelfde dag verzonden. Bekijk hier het volledig assortiment en aanbieidingen.


Sleiderink is Groothandel in MDF ! MDF -plinten, houten plinten, overzetplinten, gelakte plinten, RVS plinten en aluminium plinten van hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn fabrikant en leverancier van o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.