vrijdag 19 juli 2019

Heiwerken

Kwalitatief hoogstaand heiwerk, dat is onze kracht! Meer dan jaar aan ervaring. Wij verzorgen graag het hele heiproces voor u. Kennis heiwerken en funderingstechniek.


Voor elk heiwerk opdracht kijken we naar de mogelijkheden en op basis daarvan zullen wij u een goed advies geven. Sterk Heiwerken begon meer dan 1jaar geleden als een klein familiebedrijf en is uitgegroeid tot een internationaal opererende funderingsspecialist.

Opzoek naar een allround heibedrijf? VERMEULEN HEIWERKEN levert al meer dan jaar kwalitatief heiwerk op alle niveaus. Meijers Heiwerken een gespecialiseerd bedrijf in trillingsarm heiwerk.


Speciaal voor kleine, moeilijk te bereiken ruimtes. Gespecialiseerd in funderingsherstel. Castelein Heibedrijf levert al meer dan jaar kwalitatief heiwerk op alle niveaus.


Zieleman Heiwerken is een jong en dynamisch heibedrijf. Welkom op onze site Hier bent u aan het juiste adres om snel een offerte aan te vragen voor uw stalen buispalen. Wij streven er naar om de offerte op werkdagen binnen.

Boer BV uit Meerkerk, voor verhuur van autolaadkranen, heistellingen, hijswerkzaamheden en hoogwerkers. Laat Heibedrijf De Poel een stevige basis leggen voor je bouwproject. We zijn gespecialiseerd in mini- heiwerk en het heien van stalen buispalen. Fundering, heiwerken of verbouwing?


Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar! Wij leveren en heien: Stalen buispalen, Mortelschroefpalen, Betonpalen, Houten palen met betonopzetters, Schroefbuispalen, Persdrukpalen Kortom, alle paalsoorten. De eerste heiwerken konden gemaakt worden en de eerste houten palen met een oplanger en stalen buispalen gingen de grond in.


Het werk eiste veel lichamelijke kracht. Voor het heien van uw: - houten palen met of zonder beton oplangers - prefab betonpalen - stalen buispalen - houten schakelpalen. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied.


Meiers Heiwerken is gespecialiseerd in trillingsarm heien van kleine, moeilijk te bereiken ruimtes met behulp van een kleine, lichte heimachine. Heeft u heiwerken nodig voor uw nieuwe bedrijfspand of woning? Buispalen, Voor nieuwbouw renovatie en aanbouw.


Voor alle funderingstechnieken kunt u terecht bij funderingsspecialist Van ’t Hek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.