maandag 29 juli 2019

Eps blokken

Ontdek ons ruime assortiment Blokken. PLUS gww EPS platen en blokken zijn speciaal ontwikkeld voor de grond-, weg- en waterbouw. Het materiaal is de ideale.


Met onze snijlijnen, contoursnijmachine en 3D. Energiezuinig en duurzaam bouwen met Passief Bouwblok. Snel, efficiënt en duurzaam bouwen.

Geëxpandeerd polystyreen ( EPS ) is hardschuim dat is vervaardigd door expansie van polystyreen en zijn copolymeren. EPS is celvormig kunststof. EPS 2en diktes vanaf 1mm zijn op aanvraag verkrijgbaar. GWW-sector, hetzij in de vorm van isolatiemateriaal als.


In de bouw wordt EPS vooral voor isolatie-doeleinden gebruikt. Info over eps blokken te koop. EPS blokken voor diverse toepassingen in vlamdovende kwaliteit. Resultaten van zoekmachines! Bij De Container Specialist bent u aan het juiste adres voor o.

Voor een goede fundering van infra-toepassingen (wegen, bruggen) is Airpop ( EPS ) het ideale funderingsmateriaal: Licht, sterk en voordelig. EPS van Isoveen wordt veelal gebruikt als isolatiemateriaal, maar is door de gemakkelijke verwerking voor veel meer doeleinden te gebruiken. Wat zijn EPS stenen voor een zwembad en hoe bouw je er een zwembad mee? Wij geven je gratis alle informatie en nuttige adviezen voor zelfbouw of specialist.


EPS -parels bestaan voor uit lucht en voor uit polystyreen. Wij gaan graag met u het gesprek aan of de polystyreen blokken voor u een goede manier van werken zou zijn. Wij leveren tegen scherpe prijzen kant-en-klare. Polystyreen (PS) zwembad bouwen Polystyreen is een isolatiemateriaal waaruit zwembad zelf bouw blokken worden gemaakt. EPS Isolatie voor algemene toepassingen.


Dit materiaal is waterafstotend en dus ideaal. EPS Maatwerk levert piepschuim in elke gewenste vorm of formaat. Wilt u piepschuim blokken en platen kopen?


Wij zijn gespecialiseerd in het contoursnijden van ingewikkelde ontwerpen. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.