dinsdag 2 juli 2019

Dutchbone sol

Dutchbone sol

Voor 23:bestel is morgen thuis! Koop nu en verfraaien van uw huis! Ontdek het gemak van online boodschappen doen. Een prachtig kastje om snel troepjes en snuisterijen.


Dutchbone sol

We love global inspired interiors. Gratis verzending Thuiswinkel Waarborg Winnaar ABN AMRO. Dit mooie vintage-look kastje lijkt op de ouderwetse schoolkasten van vroeger. Bespaar tot wel via kiesproduct. Ruim assortiment online bestellen!


Voor 17:bestel morgen in huis. Sol heeft een basis van MDF met een vintage ijzeren look. De kast is gemaakt van MDF en metaal. Dutchbone dressoir Sol online kopen in een webshop?


Dutchbone sol

Hoewel het lijkt alsof de kast smalle laatjes heeft, heeft deze dressoir drie smalle laden en drie diepe laden. De houten ladefronten zitten boordevol karakter, en ook de retro metalen handgrepen doen hun duit in. Kies uit ons ruime assortiment. Vandaag bestel morgen in huis!


Zoveel laatjes, zoveel keuze! In welke la berg jij je spullen op? Of het nou gaat om papierwerk. Maximum draagkracht (kg) 50. Gebruik: Enkel voor gebruik binnenshuis.


Materialen: MDF in verweerde vintage ijzeren look. Deze dutchbone sol kast biedt in ieder geval genoeg opbergplaatsen. Sol L heeft een basis van MDF met een vintage ijzeren look. De ideale ladenkast met voldoende opbergruimte door de lades Gratis en snelle verzending! De lades zijn van massief.


De Sol is ideaal voor op kantoor, maar ook staat ook heel mooi in de woon- of slaapkamer. Vergelijk winkelprijzen. Dit dressoir zal ze allemaal met liefde voor u koesteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.