woensdag 10 juli 2019

Douglas tuinhuis

Het kopen of bouwen van een tuinhuis begint bij Mholf. U krijgt direct een bevestiging. Een tuinhuis of veranda maken van douglas hout? Van de Munckhof maakt ze op maat!


AV Blokhutten Laat U inspireren!

Huis is geïsoleerd en wanden zijn afgewerkt. Houthandel Roenhorst is het adres voor uw douglas blokhut. U vind hier een groot deel van ons assortiment tuinhuizen en blokhutten welke allen in onze eigen fabriek.


In diverse merken verkrijgbaar! Douglas Houtbouw voor betaalbare tuinhuizen van o. Dit type hout is robuust en oersterk. Dit doe-het-zelf tuinhuisje Bathmen met plat dak is een aanwinst voor iedere tui.


Profiteer van de mooie design tuinhuizen van Hillhout.

Elk tuinhuis is gefabriceerd van gecertificeerd douglashout. De geïmpregneerde tuinhuizen zijn KOMO. De grootste collectie tuinhuisjes hier! Tuinhuisjes tegen de laagste prijzen. Liever een offerte ontvangen?


Deze kan altijd vrijblijvend worden aangevraagd. Bekijk het model nu online! Sfeervol douglas tuinhuis bij uw boerderij? Richard Wigink Holten staat landelijk bekend als specialist in authentieke gebintconstructies. Door de warme uitstraling staat het mooi in bijna.


Maatwerk specialist wij leveren diverse blokhutten, tuinhuisjes, bergingen, garages. Douglasvision tuinhuizen – heerlijk genieten in eigen tuin. Wilt u met het hele gezin optimaal genieten van uw prachtige tuin? De prijs is incl beslag, scharnieren, dakbedekking, hemelwaterafvoer en montage.


Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden, of voor meer advies. In de meeste gevallen waren het standaard modellen die doorgaans als berging of dierenverblijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.