donderdag 4 juli 2019

Dik plexiglas

Neem dan contact met ons op. Bestel nu online, gratis gezaagd. Wij levering binnen uur en bieden deskundig advies. De gemiddelde prijs hangt sterk af van de dikte van de plaat. Plexiglas is in uiteenlopende diktes verkrijgbaar.


Kiest u voor niet al te dik.

Vind plexiglas dik op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Acrylaat, of eigenlijk polymethylmethacrylaat, is een transparante harde kunststof, het is beter bekend onder de namen plexiglas en perspex. Nieuwe plexiglas platen glasheldere 100cm x 100cm dikte 2mm euro dikte 5mm euro dikte 3mm euro.


Snel geleverd uit eigen voorraad. Dikker is mogelijk uit fabrieksvoorraad. Dan zit u goed bij Kunststof Kopen. De webshop voor kunststof, plaat, staf, buis en eindproduct.

Gratis gezaag bestel direct! Vind de beste selectie dik plexiglas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit dik plexiglas voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Bekijk direct het assortiment!


Kleuren komen intenser over en de foto krijgt een prachtig diepte-effect. Je foto op glas kan gedrukt worden op een plexi glasplaat van 3. Groot formaat plexiglas mm dik , 200x250cm, een eyecatcher die hangt in de manage van Tal Milstein Stables onder Brussel. Foto op plexiglas is zeer geschikt als. De kleuren zijn altijd gegoten plexiglas.


Wij hebben eveneens in helder en opaal gegoten plexiglas. Als de platen meer dan mm dik zijn,. Wilt u een monster bestellen van deze kleur? Elke plexiglas plaat wordt gratis op maat gezaagd. Levering binnen de uur.


Zwarte, witte, smoke bruine,. De foto wordt rechtstreeks geprint op een plexiglas plaat van 5mm dik. Doordat we rechtstreeks op het plexiglas printen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.