dinsdag 16 juli 2019

Betonblokken afmetingen

Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken. Megablokken zijn betonblokken die eenvoudig te stapelen zijn en geschikt voor het aanleggen van silo’s, opslag, afscheidingsmuren of als antiterreurblokken. Douterloigne biedt een ruim assortiment kwaliteitsvolle betonblokken aan. Elke soort blok heeft zijn eigen kenmerkende eigenschappen.


Voor het metselen van dragende en niet-dragende muren kan je gebruik maken van betonblokken.

Denk hierbij aan nieuwbouw- of renovatieprojecten waar een keermuur. Bia Beton geeft inhoud aan vorm en kleur. Producent van betonnen bouwstenen en blokken. De oplossing voor scheidingswanden. Onbeperkt herbruikbaar, snel en eenvoudig te stapelen.


Blokken verkrijgbaar met en zonder nok. Verkrijgbaar in drie diverse afmetingen. Bestellen of meer informatie?

Wij helpen u graag verder. Blok is voorzien van gaten (gaten zijn niet door en door). Allerlei handige betonblok informatie zoals prijzen, afmetingen en andere specificaties van volle, holle, argex,. Koop of Verkoop betonblokken op Marktplaats.


Vraag nu snel een offerte met scherpe prijs aan. Gedimat geeft u de keuze tussen verschillende afmetingen betonblokken , stapelblokken,… Ontdek ons aanbod vandaag nog. Info over afmetingen betonblokken.


Resultaten van zoekmachines! Diverse afmeting beschikbaar in grijs en antraciet beton. Snelle levering in heel de Benelux! Betonblokken en betonnen zitelementen en tuinbanken. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Door de handzame afmetingen en het lichte gewicht laat het blok zich makkelijk en snel verwerken. Bovendien draagt het blok ook bij aan energiebesparing,. In dit artikel ontdek je de soorten betonstenen en hun voordelen.


Cellenbeton lijmblok 600x400x1mm.

De blokken zijn licht van gewicht, bieden een grote. TECHNISCHE FICHE VOLLE BETONBLOK Brijving voor bestek: De r binnenspouwbladen v buitr gemetst worden met tonblokken die het rk fstverband.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.