maandag 24 juni 2019

Trap eikenhout

De beste houtsoort voor trappen. Wat zijn de voor-en nadelen van de verschillende houtsoorten? Lees alles over de houtsoorten voor trappen hier.


Bent u op zoek naar een nieuwe eikenhouten trap ? Dan verwelkomen wij u graag in onze showroom!

AA Trappen is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van. Trappenspecialist De Kruijf Trappen , maakt graag uw houten trap en uw trap naar zolder. Vraag ons om advies of een vrijblijvende offerte. Houten trappen zorgen voor een natuurlijke en warme uitstraling die zowel in landelijke als moderne interieurs past. Eikenhout is een erg stevige houtsoort.


Traprenovatie, eikenhout op uw trap ! Bij ETR geven we de voorkeur aan het trap bekleden met eikenhout.

Een eik groeit langzaam en ontwikkelt zich door de loop der jaren tot een volwassen boom. Je wilt je trap renoveren met eikenhout , maar wat zijn nu eigenlijk de voordelen van het renoveren van je trap met eikenhout ? Wie een klassiek interieur bezit, kiest het liefste voor een trap in puur en onbehandeld eikenhout. Een trap met draaien van eikenhout kost gemiddeld € 2. De verschillende varianten van beukenhout. Prachtige eiken trapleuningen inclusief stijlvolle RVS leuningdragers en einddoppen. Je trap bekleden met klassiek eikenhout.


Van landelijk tot hypermodern: door je trap te bekleden met hout past hij zich aan elke stijl aan. Wij renoveren uw bestaande trap met eikenhout. Wij maken uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit gecertificeerd hout om uw trap mee te renoveren. Deze traditionele trap treden zijn van onbehandeld beuken hout en van schitterende kwaliteit.


Inspiratie van trappen die wij hebben geplaatst. Bekijk hier de voorbeelden uit de praktijk. ABC trappen maakt het en levert kwaliteit uit eigen fabriek.


Bij uw zoektocht voor het opknappen van uw trap bent u waarschijnlijk ook de term Multiplank tegengekomen.

Vurenhout is een naaldhout en daarmee een zachte houtsoort. Nederland zijn van vurenhout gemaakt. Het is dus de meest voorkomende en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.