maandag 3 juni 2019

Glas bovensmilde

Voordelig, Secuur, Snelste van de Regio. Bij Glasschade binnen minuten bij u. Bij glasschade binnen min bij u! Unieke garantie van jr! Vergelijk Gratis Glaszetters.


Krijg Gratis Offertes binnen minuten.

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Consulten en afspraken uitsluitend op afspraak. Op dinsdag, woensdag en vrijdag ook in de avonduren mogelijkheid tot het maken van afspraken. Dierenartspraktijk in Diever en Bovensmilde.


We zijn een kliniek voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Onze praktijk heeft lokaties. De hoofdlokatie is de kliniek in Diever.


Daarnaast hebben we een dépendance in Bovensmilde.

Lokatie Bovensmilde (dependance) De praktijk in Bovensmilde is uitsluitend geopend tijdens consulten op afspraak. Voor onderzoek en behandeling van uw paarden, pony’s en ezels kunt u ons tijdens het telefonisch spreekuur bellen, om een consult aan de kliniek in Diever of een. De specialiteiten zijn binnenschilderwerk in de winterperiode. In de patiëntenomgeving kunt u uur per dag gemakkelijk onze online diensten gebruiken.


Met uw eigen account logt u veilig in en hoeft u niet elke keer opnieuw uw. Glas dierenarts assen Bovensmilde op Telefoonboek. Glas galerie Bovensmilde op Telefoonboek.


Wat kan een glaszetter voor u betekenen? Een glaszetter kan u helpen met verschillende taken op het gebied van glas. Welke werkzaamheden de bedrijven precies doen.


Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor AH Glas en Behang in Bovensmilde vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Ridder Grafmonumenten als het gaat om alles rondom grafstenen en urnen. Regio Assen , Drenthe en Overijssel, Oost-Nederland.


De Klussenier Richard Feenstra in Bovensmilde is uw glas en kozijnenspecialist en kan voor u het glas , ramen, deuren of kozijn plaatsen of vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.