maandag 24 juni 2019

Gietvloer plinten

Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout?


Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! In minuut gratis offertes om uw gietvloer te leggen. Bij een gietvloer kan je kiezen om te werken met of zonder plinten , maar ook onzichtbare plinten zijn mogelijk. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden. U bent eruit, de nieuwe vloer wordt een gietvloer , maar heeft u ook al nagedacht over de plinten ? In dit blog laten we verschillende mogelijkheden zien.


Bij G-vloeren vindt u een grote collectie plinten voor elke kunststof vloer.

Wie een vloer koopt wil daar in de meeste gevallen plinten bij kopen. Plinten maken uw kunststof vloer compleet. Een gietvloer is een uitzondering op deze regel.


Deze vloer sluit doorgaans zo strak aan op de. De gietvloer wordt steeds vaker terug gezien in huishoudens. Veel mensen kiezen ervoor om in plaats van tapijt of laminaat een betonnen vloer te laten storten. Gietvloer plinten in uiteenlopende uitvoeringen.


Zo heeft iedereen een eigen stijl en voorkeuren. Maar, wat zijn de trends en hoe kies je de juiste plint ? Zo maken ze een mooie overgang. Bekijk op deze pagina de verschillende mogelijkheden om een gietvloer plint uit te kiezen. Een uniek gamma designplinten verzekert ons van oplossingen op maat van uw project. Ingewerkte vorm- plinten in het vlak van de wan die perfect aansluiten met.


Wij hebben thuis een mooie strakke gietvloer en een drama van mdf plinten (een of ander Gamma systeem waar je een kabel achterlangs kan laten lopen). Een polyurethaan vloer is een elastische gietvloer die erg populair is bij moderne inrichtingen. Info, voorbeelden en de prijs per vierkante meter vind je hier.

Hallo, Binnen een goeie weken wordt onze gietvloer geplaatst en we moeten gaan beslissen wat we doen met plinten. Vloerder zelf stelt alu plint voor maar is erg. Bij de afwerking van de betonvloer hoort steeds een plint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.