woensdag 29 mei 2019

Plinten schuren

Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Geen MDF, maar ander hout? Méér dan 1leuke woonwinkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Eigen Montageteam mogelijk. Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Is de grondverflaag niet mooi gla bijvoorbeeld omdat er haartjes in zitten?


Schuur de plinten dan nog eens glad. Als je langer dan uur wacht met aflakken, moet. Voor onbehandeld hout kun je het beste schuurpapier met de grofte P150-P1gebruiken.

Voor behandeld hout is dat P220-P280. Wij hebben onze essen houtenvloer laten schuren en olien, met een hele donkere olie. Daarvoor was de vloer gelakt met blanke lak, net als de plinten. Dit is belangrijk indien u na het schuren de vloer van een andere kleur wilt voorzien,. Het Ontvetten en Schuren van een Buitendeur!


Het is belangrijk om lijstwerk dat gegrond is te schuren , voordat het afgelakt wordt. Op deze manier kan de verf beter hechten. Met de schuurmiddelen van. Maak vervolgens stofvrij en ontvet met Alabastine Verfreiniger. Stap 3: bereid de plint voor.


Verven zonder schuren , is dat mogelijk? In dit artikel leggen we je meer uit over de mogelijkheden. Voordat u de plinten plaatst, na het schuren (vetvrij maken) en eenmaal voorlakken. Vervolgens met de stofzuiger alle schuursel en stof verwijderen.


Nee, zowel hoge als platte plinten kunnen wij niet schuren , ook niet met de hand.

Je kunt ze er van te voren afhalen en zelf alvast gaan schuren of je koopt een. Plinten zijn onmisbaar bij het afwerken van de vloer. Als er eventueel nog plinten staan kunnen we met de Flex, zonder de plinten te beschadigen, er langs af schuren. MDF plinten in vele soorten en maten.


Altijd de laagste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.