vrijdag 31 mei 2019

Paumelle opdekdeur

Is jouw binnendeur een opdekdeur , dan zie je dat een klein deel van de deur over het deurkozijn valt. Levertijd: Op werkdagen voor 20. Dit type deur ligt gedeeltelijk op het kozijn en wordt afgehangen met paumelles.


Bij aanschaf van een opdekdeur is de draairichting van belang. Stel hem dan af door de paumellen er meer in of uit te draaien. Is de deur te lang door bijvoorbeeld een hoge vloer?

Een paumelle is verkrijgbaar in diverse stijlen, zodat het past bij uw overige deurbeslag. Paumelles voor een opdekdeur. Scharnieren voor opdekdeur. Het bevestigen van een paumelle scharnier voor uw opdekdeur gaat gemakkelijk en eenvoudig.


Bent u op zoek naar een paumelle scharnier om gemakkelijk uw deur uit de sponning te tillen? Stevige paumelles van hoogwaardige kwaliteit, bij IJzerwinkel. Vind paumelle scharnieren op Marktplaats. Bekijk ons assortiment, bestel direct.


Voor iedereen een voordeel.

Het hart van het krukgat op. Ik wil een nieuwe opdekdeur plaatsen, maar de deur blijft aan de bovenkant, aan de slotzijde tegen het stalen kozijn lopen. Hoe kan ik de paumelle aan het kozijn.


Info over paumelles opdekdeur. Resultaten van zoekmachines! Groot assortiment direct op voorraad. Bestel nu online of kom langs in één van onze winkels. Eenvoudig online bestellen.


Het afhangen van een opdekdeur In de opdekdeur zit standaard een gaatje waar je de paumelles (scharnier met ongelijke platen) in draait. Bent u opzoek naar een paumelle om uw deur goed op te hangen? Bij Haxo zijn er veel verschillende soorten, materialen en maten beschikbaar. Dit is een scharnier waarbij de pen een geheel vormt met één van de delen van.


Er zijn twee soorten binnendeuren: stompe binnendeuren en opdekdeuren. Een opdekdeur steekt dus iets uit en is altijd een beetje naar voren geplaatst. Gaat u voor een opdekdeur of voor een stompe deur?


Skantrae helpt u bij die keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.