woensdag 24 april 2019

Spaanplaat schilderen

Ik heb een wand met spaanplaat bedekt en wil het nu schilderen , liefst met latex. Ik lees dat spaanplaat zich moeilijk laat schilderen. Ik heb spaanplaat schuifdeurtjes op zolder die een kleurtje nodig hebben.


De kopskanten misschien met een fineerbandje afplakken ? Op onze zolder is het binnendak nog niet netjes afgewerkt: het spaanplaat is direct zichtbaar.

Wij willen dit netjes wit en glad afwerken. Ik wil de kerstvakantie nuttig besteden en de zolder gaan opknappen. Meestal zit er fineer of folie op spaanplaat. Hier kun je inderdaad goed met plakfolie overheen. Werken met en schilderen van houten plaatmateriaal.


Samengesteld door verlijming van houtspaanders, – zaagsel en – krullen. Er zijn bij de bouwmarkt of vakhandel vele soorten “houten” plaatmateriaal te verkrijgen.

U kunt deze plaat afwerken door deze te betegelen of te schilderen. Spaanplaat oppervlak schilderen. Wat voor groene platen zijn het? Watervast verlijmd spaanplaat of groene vezelplaat? De beste geplastificeerde spaanplaten vind je bij Houthandelonline.


Wij verkopen geplastificeerde spaanplaat als kastplanken en als hele platen. Ga je binnenkort een meubel maken en heb je hiervoor een spaanplaat nodig? Bekijk het assortiment spaanplaten in de webshop van KARWEI. Wanneer je dus echt een ondergrond zoekt om te schilderen , neem dan geen spaanplaat. De voorbereiding van het schilderen.


Een houten deur, een roller of kwast, verf, smeren en klaar. MDF schilder je niet op dezelfde manier als andere houtsoorten. Waarom en hoe je het beste je MDF kunt schilderen leggen we in dit artikel aan je uit. Meer ideeën over Koffieshop interieurs, Vergaderkamers en Oriented strand board.


Maak uw keuze uit de diverse afmetingen.

Snel geleverd of direct af te halen in één van de PontMeyer vestigingen. Op Houthandelonline hebben wij het grootste aanbod aan spaanplaten. Wilt u professioneel uw spaanplaat verwijderen,. Onze klanten ons waarderen met een 6! Fineer schilderen met welke basisverf en fineer schilderen moet je verschillend behandelen.


Lees tips over de juiste voorbereiding en schuurtechniek! Hallo, Hopelijk ben je wat wijzer geworden. Of je heb het voor elkaar. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. PLASTITEX SPAANPLAAT MET WITTE MELAMINE TOPLAAG.


Plastitex is een houtspaanplaat waarvan beide zijden zijn afgewerkt met een witte melamine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.