maandag 1 april 2019

Piercing amsterdam prijzen

Find the fastest and cheapest route for your journey in Europe. Studio Amsterdam Prijslijst. Shooting € voor de oorlel. Alle piercings zijn inclusief titanium sieraad en nazorg pakkket.


Vakkundige piercers zetten veilig en hygienisch uw piercing.

Bij het zetten van een piercing zijn een Titanium sierraad en verzorgingsmiddelen inbegrepen. Uitleg en informatie over wat een piercing gaat kosten. Dutch Ink is de goedkoopste van Nederland en werkt met vaste prijzen ! Amsterdam Tattooing is de shop voor een mooie tattoo of piercing in Amsterdam. Laat je vakkundig adviseren in onze tattooshop door onze specialisten. The shop is fully equipped to pierce you in a safe and clean way.


We are based in the Jordaan Amsterdam. Hier zie je de prijzen voor alle piercings en dermal die je bij mij kan zetten.

Een bestelling kan je plaatsen door contact met mij op te nemen! Hier vind je de info en prijzen van de meest voorkomende piercings. Er is bijna geen piercing te vinden die wij niet kunnen zetten.


Boek uw Hotel in Amsterdam online. Reserveer online, laagste prijzen. De grootste collectie piercings ! Piercings tegen de laagste prijzen. Hier lees je alles wat je moet weten over het laten zetten van een Helix piercing.


Van prijzen en alle keuzes die je hebt tot aan het piercen zelf! Alle prijzen zijn inclusief sieraad! Prijzen : de prijzen zijn normaal. Mocht er een piercing niet tussen staan die je wel graag wilt, kunnen we dat altijd bespreken. Info over prijzen piercings.


Resultaten van zoekmachines! Tegen een meerprijs zijn piercings ook in karaat goud mogelijk. De prijzen zijn inclusief een standaard titanium juweeltje.


Bij elke piercing geven wij u persoonlijk uitgebreid uitleg over de nazorg voor uw piercing.

In onderstaand overzicht vindt u al onze piercing prijzen. Alle genoemde prijzen zijn inclusief het plaatsen, het sieraa schriftelijke informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.