vrijdag 12 april 2019

Koelblokken aluminium

Wij zijn als enige in Nederland in staat om zelf koelblokken in een V-vorm of met een haper uit te maken. Hierdoor kunnen wij extreme vormen. Een koelblok van zowel koper als aluminium maken lijkt me een beetje lastig in je eentje, ik zou dan voor puur koper gaan. Voor iedereen een voordeel.


Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Wij leveren een zeer ruim assortiment aan koelblokken. Vele typen honingraat, buis met lamel koelblokken , geribde buizen, enz. Ook leveren en monteren wij aluminium. Groothandel aluminum cooling block uit Goedkope aluminum cooling block Loten, Koop van Betrouwbare aluminum cooling block Groothandelaars. Diverse soorten warmtewisselaars en koelblokken.


Aluminium vinnen met koperen buizen en gegalvaniseerd frame. Welkom bij Hartgers Radiateuren Zutphen.

Meer dan tien jaar ervaring met het repareren, ontwerpen en bouwen van aluminium koelers. High performance radiateurs - intercoolers - oliekoelers- maatwerk - koelblokken op maat gemaakt ! Race en rallysport en industrie. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment standaard heatsinks en opties voor de meest bijzondere profielen. Belangrijk: we produceren alles in huis. Hallo, ben op zoek naar aluminium koelblokken , rond de maten 30x20xlxbxh.


De grote diversiteit in warmteoverdracht oplossingen, meervoudige lamellensystemen en. Nieuw Ophalen of Verzenden. Uitstekende koeling door aluminium koelblok.


Van daaruit zijn we verder gegroeid. LLG tempereerblok Exakt Gelijktijdige bediening met één hand en koeling van cryobuizen. Maakt het veel uit bij een waterkoelings systeem als je een volledig uit koper bestaand koelblok hebt ipv een. Koper geleid veel beter dan aluminium ,. Verkrijgbaar in een grote variëteit aan verschillende koelblok -systemen. Neem contact op voor meer info en specificaties.


Deze bron is nog NIET eerder geplaatst, maar wel een andere van dezelfde site.

Ik zelf vindt het nergens op slaan dat aluminium warmte beter zou opnemen. Kenmerken: OMT oliekoelers, materiaal koelblok aluminium. Grote koelcapaciteit, max. Maximale werkdruk: 1bar: MediuWater: Aansluiting toe. Oorspronkelijk was ze wel aluminium blank, maar ik verfde.


De performance van een koelblok valt uiteen in convectie en straling. Het stralingsgedeelte is te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.