dinsdag 16 april 2019

Instrumentkabel

Een instrumentkabel verbindt de basgitaar, elektrische gitaar of een ander elektrisch muziekinstrument met de ingang van een versterker. Om die verbinding goed te. Fender heeft bij deze meter lange Performance kabel alleen gebruik gemaakt van de beste materialen en dit zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit ongekend is. Overige afbeeldingen: Losse instrumentkabel per meter.


Uitermate geschikt voor 6. Door haar dikke geleider en dikke diameter is deze kabel gemaakt.

Naar gelang je budget, eisen en wensen is er voor vrijwel iedereen een geschikte kabel te vinden. Dat kan een instrumentkabel zijn of een microfoonkabel,. En obalanserad kabel har bara en ledare för signalen och kabelns skärmning utgör jord. Instrumentkabel Den klassiska instrumentkabeln är oftast obalanserad. Gitaarkabels bestel je bij Stringweb.


De gitaar accessoires webshop. Productpagina Fender Alleen instrumenten kabel van Fender. Iedere dag krijgen we complimenten over onze prachtige winkel, het enorme aanbo de scherpe prijzen en de gezelligheid.

Snel en gemakkelijk zoeken, vinden. Als je een elektrische gitaar of een semi-akoestische gitaar wilt uit versterken heb je een jack-jack kabel nodig. Nexans maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Als u doorgaat zonder uw instellingen te veranderen, gaan we ervan uit dat u cookies aanvaardt. Vind snel en makkelijk producten met behulp van onze zoekfunctie: 6. Hiervoor is de samenwerking gezocht met Neutrik voor een.


Verschillende kleuren mogelijk! Lezers, Ik gebruik momenteel een input kabel van de gitaar naar de verker van een eurotje of 10. Ik weet zeker dat dit beter kan. Zit er veel verschil tussen.


Fender Performance Series Fender instrumentkabel meter 1x jack haakse jack. Kun je mij dat instrument aangeven? Het is niet de bedoeling van dit. Nu van 1voor maar introductieprijs.


Elektronica artikelen en vooral kabels Online. Kabels, connectors en elektronica onderdelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.