donderdag 25 april 2019

Cursus surfboard maken

Perfect te combineren naast je baan. Start nu een Cursus bij NTI! In deze video zie je hoe eenvoudig dit kan zijn. Het nodigt uit om zelf eens aan de slag te gaan!


In veel gevallen is je surfboard uitstekend te maken.

Of zelf de reparatie uitvoeren. Je leert alles wat je nodig hebt een cursus te maken en te promoten. Ik wil geen cursus maken , maar losse video’s ‘verkopen’. Of een bundel met een paar video’s.


Ik heb een wordpress website. De training Online Cursus maken kwam dit jaar op mijn pad en ik zag het gelijk als de oplossing voor al mijn excuses tot nu toe om niet te beginnen aan online lesgeven. Meer informatie over onze Cursussen ? Vraag nu de Gratis Cursusgids aan.

Cursus Apps maken van NTI: met een sterk concept en de juiste marketingkennis maak jij een succesvolle app waar! Ontwikkeld door professionals in het vak. De LOI- cursus Sieraden maken is de ideale keuze voor iedereen die graag creatief bezig is en zijn of haar eigen sieraden wil leren ontwerpen en maken. VOOR LIEFHEBBERS VAN WIJN EN HONING Maak je eigen heerlijke godendrank, Mede. Als je het leuk vindt om je eigen kleding te maken , maar daar heb je geen of weinig ervaring is, dan is deze cursus net iets voor jou!


Heb je een mooi schilderij gekocht of ben je creatieveling, dan weet je hoe belangrijk een mooie lijst is. Zelf een schilderijlijst maken ? Ook maken ze zelf surfboards en wavekite boards met oog voor duurzaamhei performance en design. Wat leer je tijdens de Cursus Infographics maken. Wat is een goede en een slechte infographic? Tijdens deze cursus ben je in staat om uit hout afgewerkte meubels te maken.


De Best Beoordeelde Opleider! Studeren in je eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Hoe begin je met het maken van een korte online videocursus als online product voor je.


Tijdens de cursus Taarten Maken leer je stapsgewijs hoe je een taart bakt. De cursus bestaat uit vier delen: Theorie van taarten maken. Voordat je aan de slag gaat.

Wil jij zelf een app maken , maar weet je niet hoe dat moet? Dan kan het volgen van een cursus apps maken heel handig zijn. Er zijn verschillende type cursussen die. Wordpress wordt in een kleine groep in dag eenvoudig stap-voor-stap uitgelegd. Met WordPress kun je zonder technische kennis een professionele website maken.


WordPress is niet moeilijk, maar omdat het software met veel mogelijkheden is, kan het. Door de workshops kan ik nu met eenvoudige middelen o. In de cursus Layouts maken leert u hoe u zelf de opmaak kunt bepalen van documenten die vanuit AccountView gegenereerd worden. Leer kaasmaken met de cursus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.