maandag 1 april 2019

Antieke vloertegels

Vloertegels van alle merken op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Alle merken voor de laagste prijs. Altijd de beste deal voor jou. Shop direct online op beslist.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Oude vloertegels in alle kleuren en stijlen. FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze prachtige jaren tegels uit vervlogen tijden! Cement-tegels, patroontegels, hardstenen tegels, hardgebakken tegels , keramiek vloeren en meer. Vind antieke vloertegels op Marktplaats. Het opsporen en zo nodig restaureren van de meest exclusieve antieke bouwmaterialen zoals antieke schouwen, houten vloeren.


Voor iedereen een voordeel. Achterhuis biedt u één van de grootste sorteringen antieke tegelvloeren. Oude en antieke Hollandse, Belgische en Franse plavuizen. In vele soorten, maten, en.

Info over antieke vloertegels. Resultaten van zoekmachines! De oude estrikken werden vroeger met. Een verzameling van antieke plavuizen en oude gebloemde tegelvloeren is bij Benko antieke , oude en historische bouwmaterialen geen uitzondering.


Een vernieuwde website: vriendelijker in het gebruik en met meer ruimte voor informatie en foto’s. Originele antieke Nederlandse wandtegels daterend uit het begin van de 17e tot het eind van de 19e eeuw. MercatorCo heeft diverse antieke vloertegels en andere Plavuizen in haar assortiment. Denk aan Franse plavuizen, Hollandse estrikken, vintage tegels, kloostervloeren. De keuze voor uw vloer is erg belangrijk het.


Tegels van Toen is de webshop voor handgemaakte wandtegels, bijzondere vloertegels en tijdloos natuursteen. Antieke marmeren vloertegels. Saint-Ghislain - made in Belgium. Tegels met een motief zijn populair in het interieur! Er zijn sfeervolle antieke vloertegels van oude vloeren die.


Op de veiling van deze week: Tegel VOC schip met volle zeilen naar Oost-Indien. Zowel voor antieke vloertegels als antieke wandtegels bent u bij ons aan het juiste adres. Walstra beschikt over een breed assortiment historische wandtegels voor een authentieke sfeer in huis.


De Opkamer is gespecialiseerd in oude bouwmaterialen zoals antieke schouwen, oude Franse boerenplavuizen en bourgondische dallen.

Ook verkopen we natuursteen vloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.