dinsdag 16 april 2019

Aluminium loopbrug

Op zoek naar een Aluminium - loop-bruggen ? Met inhanghaken en leuningen verkrijgbaar! Overbrug obstakels en creëer extra werkvloeren. Plaats hem tussen RS TOWER 5. Aluminium Lichtgewicht aluminium loopbruggen zorgen voor een veilige werkplek bij het uitvoeren van bouw, onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

Kijk voor info en lage prijzen op onze website. Loopbrug eenvoudig te hanteren en transporteren. De compleet aluminium uitvoering zorgt voor een minimaal gewicht bij een maximale overspanning.


De leuningen kunnen zowel links. Bij de ontwikkeling van de Altrex loopbrug is gestreefd naar een zo optimaal mogelijke combinatie van veiligheid en gebruiksgemak Dit heeft geresulteerd in een Altrex. Specifieke vragen of graag een offerte op maat?


Dan ben je bij jesteigertje.

Bekijk hier ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring hebben we een uiterst stabiele, lichtgewicht brug. Een universele aluminium werkbrug met geïntegreerde kantplanken en een anti-slip aluminium vloer. Compleet met dubbelzijdige stalen inhang haken t. NaaAluminium loopbrug : Sector: Bos en natuur: Arbovriendelijkheid: De aluminium loopbrug is licht van gewicht en daardoor gemakkelijk te plaatsen door twee personen.


Het aluminium profiel heeft een hoogte. Marteq is al meer dan jaar actief als ontwikkelaar en producent van aluminium loopplanken, loopbruggen , gangway’s, offshore bruggen en accomodatieladders. Deze aluminium loopbrug is geschikt als een veilige overbrugging voor de werknemers over een sleuf of greppel bij grond- en wegwerkzaamheden. Layher werkbruggen zijn uitermate geschikt om op eenvoudige wijze een werkvloer of omloopbordes te creëren.


De Layher aluminium werkbruggen. Goedkoper kunt u uw rolsteiger niet huren. Wij hanteren de laagste verhuurprijzen en ook de goedkoopste bezorgtarieven. De Altrex aluminium loopbrug is verkrijgbaar met zowel een leuning aan één zijde als een leuning aan beide zijden van de loopbrug en in enkele smal of dubbele. Onze aluminium loopbruggen voldoen aan de maximale wettelijke belasting van 1kg per men zijn geheel.


Buiten deze openingstijden bent u op afspraak ook zeker welkom.

Een aluminium loopbrug dient om een loopverbinding te maken tussen bijvoorbeeld twee opgestelde aluminium rolsteigers. Let op: onderstaande prijzen zijn excl. Vind de beste selectie aluminium loopbrug fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit aluminium loopbrug voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.