maandag 11 maart 2019

Trap in betonlook

Wil je de trap een trendy betonlook geven? Bij een Industriële woonstijl hoort een trap in betonlook ! Met een keuze uit één van de NEWstairs betonlooks maakt u de trap perfect passend bij de rest van het. Hoe maak je een betonlook trap ? Daarvoor heb je betonlook verf nodig.

Hoe verf ik mijn trap in een betonlook ? Question,likes_count:slug:hoe. Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van trabekleding is de betonlook. Met de betonlook wordt uw trap niet daadwerkelijk gemaakt van beton. Info over trap in betonlook verven.


Resultaten van zoekmachines! Microbeton is zeer geschikt voor het bekleden van trappen. Uw betonlook trap krijgt een luxe uitstraling met microbeton.

Strak, stijlvol en slijtvast. Wil jij graag jouw trap een betonlook make-over geven en is jouw trap niet groter dan m2? Betonlook is overschilderbaar. Dan heb je met dit basispakket betonlook verf meteen alle benodigdheden. Vraag dan direct gratis offertes aan voor een betonlook traprenovatie.


Vergelijk en vind de beste deal. Kijk eens op onze betonlook trap pagina of laat u inspireren door eerdere trappen die we gemaakt hebben. Renovatie of nieuwe , houten of.


Creër deze look op een voordelige manier door verf te gebruiken. Klik hier voor tips, inspiratie en een stappenplan. Een klant in Noord-Brabant wilde graag een stoere betonlook trap. Daarom heeft Best Vloerrenovatie de treden voorzien van modern woonbeton, waardoor de saaie houten.


Uw trap renoveren kan uw hal een mooie nieuwe uitstraling geven. Met dit stappenplan zie je hoe dit in stappen kan. Een gepolierde trap in beton wordt elk jaar weer populairder.


Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een betonvloer of betonlook vloer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.