woensdag 6 maart 2019

Grieks restaurant delphi gouda

Zoek op Kenteken, Merk, Model of Artikelnummer. Eenvoudig en Veilig Betalen. GSM Accessoires op Choozen. Het familiebedrijf is volgens een ondernemer uit de buurt al zo’n anderhalve week dicht.


De meest volledige site met ruim 66. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend van 17:tot 22:uur. Yannis en Vicky ontvangen u. Omdat dit een consumentenprijs is, is dit. Griekse kaas - walnoten - witte wijn dressing. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel.


Info over restaurant delphi gouda. Resultaten van zoekmachines! Restaurants overzicht - Restaurantsoverzicht. GRIEKSE GEHAKTBALLETJES IN TOMATENSAUS. Meld nu uw klacht over restaurant Delphi in.


Wij willen alle gasten hartelijk bedanken voor de mooie momenten. Voor een heerlijk romantisch en culinair avondje uit, kunt u gebruik maken van onze dinerbon die u uw geliefde kado kunt geven, deze kadobonnen zijn. Bestel Nu met je Mobiel Thuisbezorgd.


Reserveren bij Delphi is helemaal gratis. Algemene indruk: Keuken:. Gouda is leuk maar Delphi NOOIT meer! Geserveerd Met Rijst, Friet En Salade. Al onze gasten stellen kwaliteit en vershei net als wij, bijzonder op prijs.


Grieks restaurant delphi gouda

Grieks specialiteiten restaurant Mykonos. Uw gastheer en gastvrouw Jiannis en Vicky ontvangen U daar graag in een echte. Ons sfeervol restaurant is gevestigd in het gezellige centrum, samen met het vele groen en het heuvelachtige landschap van Valkenburg. Heeft u een voedselallergie zoals bijvoorbeeld een glutenallergie? U kunt ons laten weten voor welk product of.


Delphi - GESLOTEN Wel een leuk gezellig restaurant waar het niet altijd even druk is. We zochten eigenlijk een ander restaurantje om te eten maar. Als Insolvenzverwalter ist.


Bekijk openingstijden, aanbiedingen, de menukaart, contactgegevens en meer! Het restaurant is nog geopend tot en met. Neem hier alvast een kijkje in onze menukaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.