vrijdag 1 maart 2019

Gehard glas snijden

Groot assortiment gehard glas op maat. Wij helpen je met de juiste keuze. Kies eenvoudig de juiste beglazing. Dubbel glas van hoge kwaliteit. Eenvoudig op maat te bestellen.

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! Gelaagd glas Gelaagd veiligheidsglas wordt vaak sandwichglas genoemd vanwege zijn samenstelling.


Het betreft een assemblage van twee of meer glasbladen aan de hand. Je kunt je dus niet snijden , wanneer een gehard glasplaat kapot gaat. Gehard glas heeft vanwege de extra bewerkingen een levertijd van ca. Tips indien u zelf glas wilt snijden.


Maak gebruik van een glassnijder en dit handige stappenplan voor een goed resultaat!

Je kunt wel een snit in het glas maken, maar het is niet te breken. Bel of mail ons voor advies. Gelaagd kan je wel zelf snijden maar je moet dit van kanten doen. Vervolgens moet je het inbreken.


Breda, Tilburg en Waalwijk. Info over gehard glas snijden. Resultaten van zoekmachines! Hiernaast is de samenstelling verander waardoor als er getracht wordt om gehard glas te snijden het glas breekt in duizenden kleine stukjes.


Vraag hier vrijblijvend een offerte gehard glas aan! Bij breuk valt gehard glas uiteen in hele kleine stukjes waaraan je je niet of nauwelijks kunt snijden. Glazen wanden, deuren en ook vloeren en trappen moeten altijd worden uitgevoerd in gehard glas.


Glas snijden , ook met bepaalde contouren,. Het is onmogelijk om zelf gehard glas met een normale glasnijder te snijden , gehard glas is voorzien van een thermisch geharde laag. Thermisch gehard glas is glas dat een thermische behandeling heeft ondergaan die intenser is dan voor half- gehard glas , dit om de breuksterkte te verhogen en de. Gehard helder glas van kwaliteit bij De Voordelige Groep. Profiteer van topkwaliteit en scherpe prijzen!


Ga een standaardmaat bestellen of laat het op maat snijden.

Al onze specialisten staan voor u klaar om uw product op maat te snijden. CNC snijden of waterstraalsnijden? Scherpe prijs Vrijblijvend advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.