maandag 11 maart 2019

Flightcase platen

Bestel uw Flightcase online. Bespaar tot wel via kiesproduct. Platen bestel je in onze webshop. Echt professioneel flight case hout. Berken multiplex met stevige toplaag.

Kunststof flightcase platen. De levertijd van maatwerk-producten is 1-dagen. Wanneer je een lichte flitecase wilt bouwen. De binnenkant van de koffer is voorzien van een schuimlaagje, zodat de platen goed beschermd zijn.


Schuimrubber op maat, schuimrubber platen , als bescherming, verpakkings materiaal en nog veel meer. Flightcases op maat voor iedere behoefte – geen enkel probleem met de Flightcase configurator van Megacase. Kijk nu en configureer jouw persoonlijke case!


Ook wanneer u zelf een afwijkend soort flightcase wenst te bouwen kan de zaagservice uitkomst bieden.

Het is mogelijk om plaatmateriaal met een HPL toplaag. Stevig genoeg voor zwaardere objecten maar zacht genoeg om voldoende demping te bieden. Hardschuim is de meest universele schuimsoort. Vind flightcase op Marktplaats.


Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Voor iedereen een voordeel. Bij MaxiAxi vind je een flightcase voor elk budget. Hoge Klanttevredenheid en vandaag bestel morgen in huis! Flightcases koop je eenvoudig online bij bol.


Op zoek naar een Flightcase ? Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Na het maken van een aantal eigen flightcases had ik het idee om dit met jullie te delen.


Monteer de balhoeken (of platte hoeken) op de deksel. Professionele flightcase voor vrijwel alle gangbare types platenspelers. Deze flightcase valt op door zijn degelijke, hoogwaardige afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.