dinsdag 5 maart 2019

Boomstamtafel suar hout

Dagen Niet Goed Geld Terug! Haal vandaag nog die nieuwe Tafel in huis. De houtsoort Suar is een tropisch hardhout met een rechte draad. Hierdoor is het gemakkelijk te bewerken.


Oorspronkelijk komt deze houtsoort uit Zuid-Amerika , maar.

Daarnaast vervalt Suar - hout ook nauwelijks,. Van boom naar boomstamtafel. Nu we weten wat voor soort hout er gebruikt wordt,. Boomstamtafels uit voorraad leverbaar of 1 maatwerk.


Duurzaam Suar hout voorzien van V-legal certificaat. Bekijk alle voorbeelden op onze website. Suar is door de jaren heen een populaire houtsoort voor zeer veel uiteenlopende toepassingen zowel binnen als.

Stoere tafel van suar hout uit Indonesië met stalen onderstel. Een boomstamtafel van Xyleia is uniek van vorm. Eigen import, duurzaam verkregen hout. Poten en afwerking naar keuze. Mooie unieke boomstamtafel van suar hout.


Elke tafel heeft zijn eigen vormen die afkomstig zijn van de vorm van de boom. Deze tafels en meubels worden gemaakt van Suar hout. Suar is schitterend hardhout waarbij de kern van het hout donkerder is dan de buitenste ringen. Suarhout is een prachtig natuurproduct. Een tafel met een hoog WOW factor.


Het is warm gekleurd hout met mooie tekeningen. Dit relatief snelgroeiende hardhou. Met zijn natuurlijke glooiing is de boomstamtafel een pronkstuk voor uw huis!


Deze boomstamtafel is van Suar - hout. Wij verkopen unieke boomstamtafels zijn vervaardigd van massief suar hout uit stuk.

Deze prachtige Suar boomstamtafels importeren wij direct uit Yogjakarta en. Bestel direct uw Suar boomstamtafel nu bij Eppinga online. Het houtsoort is direct leverbaar uit voorraad en we kunnen het zelf op maat voor u maken!


In verschillende maten leverbaar. Kom hem bekijken in onze woonwinkel in Oldenzaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.