woensdag 27 maart 2019

Bankirai schuren

Ik heb een partijtje bankirai gebruikte vloderdelen gekregen van een collega. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor uw klus! Bij blanke afwerking kan het hout, ondanks de afwerking, snel verkleuren.


Bankirai is erg hard en heeft een hoge volumieke massa. Tijd voor het jaarlijks bankirai onderhoud?

Lees hier hoe je een terras in bankirai een correct onderhoud geeft. Ook is verven en schuren anders bij hardhout dan bij naaldhout. Een Bangkirai terras reinigen gebeurt door ons.


Een medewerker komt Uw houten terras reinigen met de meest vooruitstrevende machine die tot in de ribbels reinigt. Je kan de groene aanslag op je hout verwijderen door eerst met een vernevelaar gevuld met pure javel te vernevelen even te laten opdrogen en eraf schuren met. Deze kunnen gemaakt worden van kunststof, bankirai of geïmpregneerde delen.


Schuren zijn er in diverse soorten en maten.

Ze kunnen kant en klaar geleverd worden,. Ik heb een vraagje: Wij hebben een bankirai terras en door de winter heen is die steeds groener geworden en dus frontpage. Bent u van plan om uw schutting te beitsen?


Wij verkopen zeer goedkope beits. Daarnaast is onze beits van hoge kwaliteit. Hallo allemaal, We zouden graag op ons dakterras bankirai -tegels leggen.


Nu hebben we gehoord dat deze na regen heel glad worden en dat ze maal per jaar behandeld. Hardhouten Vlonderplanken, leverbaar in vele hardhoutsoorten zoals Bangkirai , Cumaru en Massaranduba in alle soorten en maten. Deze bangkiraiolie (hardhoutolie) van zeer hoge kwaliteit is voor het beschermen en verfraaien van hardhout. Het voedt het hout, haalt de natuurlijke kleur weer naar.


Alles om je huis te bouwen, verbouwen en onderhouden! We verhuren schuurmachines in alle maten. Je houten vloer schuren met een parketschuurmachine kun je eenvoudig zelf.


Ontdoen van ongerechtigheden. Vuil en aanslag verwijderen.

Reinigen met Rambo Ontvetter. Licht schuren in de richting van de houtnerf. Zorg ervoor dat u ná het schuren en vóór het aanbrengen van de olie het oppervlak grondig schoonmaakt. Schuurstof zorgvuldig verwijderen.


Dit geeft een minder rommelig oppervlak,. De mooie, warme uitstraling van Bangkirai hardhout gaat verloren door weersinvloeden als u het niet op tijd behandelt. Vers is het kernhout van geel tot grijsbruin gekleur soms met een roodachtige tint. Bij een nieuwe schutting is dit niet nodig en beginnen we gelijk met het schuren.


Zorg dat je hout licht is opgeschuur dan hecht de verf beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.