vrijdag 1 februari 2019

Tegelzaak

Onze tegelhandel ligt aan de rand van Asten en heeft. Hier vindt u diverse goedkope tegels. Badkamers, badkamertegels en tegelvloeren zijn onze specialiteit. Wij beschikken over eigen zeer ervaren vakbekwame installateurs.


Grootste collectie tegels van de beste kwaliteit altijd scherp geprijsd in de tegel showroom en tegel outlet van Jan van Sundert.

Altijd een passende tegel. Bestel veilig online of bezoek onze tegelshowroom in. Dealer van alle grote sanitair merken. Kom langs in de grootste tegelshowroom gelegen nabij Tilburg. Tegels kopen voor vloer en wand.


Een uitgebreid assortiment, overzichtelijke showroom, eigen tegelzetters en deskundig advies: genoeg redenen om te kiezen voor de tegels van Kling. Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels.

Op zoek naar vloertegels, keramisch parket, patroontegels of mozaiek? Eurotegels Dordrecht heeft een grote showroom met uiteenlopende tegels. Kies uit tegels van de hoogste kwaliteit, maar betaal minder! Al meer dan jaar zijn wij het adres voor badkamer sanitair, toilet sanitair en voor complete badkamers.


Daarnaast kunnen wij uw badkamer ontwerp verzorgen en. BouwCenter Logus Bergen op Zoom is een modern bouwbedrijf met een geschiedenis van ruim honderd jaar. Door de bouwmaterialen, keukens, badkamers en afbouwmaterialen. Heel veldhoven komt voor zijn tegels naar Lodewijks.


De grote collectie, snelle levering en de service met persoonlijk tintje geven de doorslag. Wandtegels, vloertegels, buitentegels, natuursteen tegels of fraaie tegelmozaïeken. Jubileumactie 10-jarig bestaan Diverse formaten wand- en vloertegels tot.


Bij alle producten die wij aanbieden geldt dat deze kunnen leveren. Topkwaliteit tegels tegen de laagste prijzen: vloertegels, stonepanels en houtlook-, betonlook- en visgraat tegels. Bij ons staan een aantal dingen hoog in het vaandel: klantvriendelijkheid.


Onze enorme en gevarieerde collectie geeft.

De tegelgrossier is al meer dan jaar een begrip in de omgeving. Wij bieden een groot assortiment aan tegels en zeer voordelige prijzen. Daarvoor ben je aan het goede adres bij onze Mega vestigingen. Bij onze filialen in Den Helder en Heemskerk kun je ook.


Wij staan 1 garant voor een uitstekend advies, levering en garantie van kwaliteitstegels aan direct zeer nette prijzen en denken graag met u mee in het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.