woensdag 27 februari 2019

Massief eiken tafelblad maken

Ik wil een rechthoekige (2bij cm) eiken houten tafel maken met een viertal poten. We kunnen bij Eppinga massief houten tafelbladen op maat. Eiken , Padouk, Vuren, Douglas. Na behandeling met olie is dit niet meer ongedaan te maken.


EIKEN massief boomstam tafel blad tafelblad nu rond ronde Nieuw in ons assortiment,. Welkom bij mammoettafels wij maken oude eiken tafels op maat.

We hebben vorige week twee massieve eiken tafels laten maken bij een meubelmaker. Exclusief assortiment eiken tafelbladen van massief hout. Kies uw model, kleur, afmeting en bestel online.


Gratis verzending op uw tafelblad ! Er gaat niets boven de luxe en rijke uitstraling van een massief houten tafelblad. Mooie kasten van eikenhout, speciaal gemaakt voor u en helemaal naar wens. Meubelmakerij Geeraths maakt graag unieke eiken kasten.


Productblad massief eiken.

Vervangen van een tafelblad. Bekijk hieronder een massief eiken tafelblad dat we aan een klant hebben geleverd. Uiteraard wel eerst het blad goed stofvrij maken.


Wij maken alle meubels op maat in onze eigen werkplaats. Voor onze maatwerk tafels werken wij uitsluitend met massief eiken planken. Hier kunt u zelf een tafel van maken. Kies zelf een lengte en een breedte.


Een eiken tafelblad op maat laten maken betekent niet alleen dat u de maten aan ons doorgeeft. Kies voor de kwaliteit van massief eiken panelen! Of het gaat om keukenkastjes, een eettafel, kastenwand of een gevelplaat,.


De combinatie van het koude staal en het warme eiken is. Supermooie set van massief oud eiken tafel,. Het gaat hierbij natuurlijk om een massief eiken tafelblad , want een massief eiken tafelblad maken is de specialiteit van eiken -meubelen.


Koop nu je massief eiken tafelblad voordelig bij DroomHout. Om zelf een tafel van te maken. Tafel laten maken bij De Tafelfabriek.


Wij kunnen uw houten tafel maken , volledig op maat en naar wens.

Wilt u zelf een boomstamtafel maken van een massief blad? Wij verkopen losse massieve tafelbladen ,. Bij eikentafels en zo kun je de mooiste massief eiken tafels, eettafels, boomstamtafels online bestellen. Met houten tafelbladen op maat kunnen wij uw tafelblad groter maken en monteren op uw.


Massief hout en duurzame afwerking en spuitwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.