woensdag 27 februari 2019

Bamboeplank

Serveerplank van bamboe met een doorsnede van 30cm. Op deze mooie plank van bamboe kun je bijvoorbeeld verschillende kleine gerechtjes op serveren. Steeds de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs! Snijplank of broodplank van grenen, prachtig te graveren met uw naam, logo, tekst of afbeelding.


Wij hebben ook snijplanken en broodplanken van bamboe. Bekijk en bestel alle IKEA bamboe producten op IKEA.

Bamboe is mooi,sterk en duurzaam. Een houten snijplank is mooi in de keuken. Het is en blijft een natuurproduct en moet daarom goed onderhouden worden. Zoals beschreven in het bericht “Welke. Reinig en ontvet elk oppervlak grondig met Kruidvat Clean Keukenreiniger.


De keukenreiniger is geschikt voor kookplaten, gootstenen, werkoppervlakken, tegels, keuken. Een lekker eitje bij het ontbijt op bed? Dat kan met dit leuke bamboeplankje en eidopje van Maison Bleu!


Wanneer een ronde bamboestam volgroeit en voldoende “verhout” (oud geworden) is, wordt ze gekapt en naar de fabriek gebracht.

In de fabriek wordt de holle. Wat zijn de eigenschappen van mBoo planken? Met handige keukenscharen of een messenblok en snijplank van bamboe maakt u uw verzameling compleet.


Het messenblok en de snijplank zijn stijlvol en het bamboe is. De krassen zouden ineens veel. De ronde bamboestam wordt middels een speciaal proces vlak gemaakt en toegepast als toplaag in een massieve drie-lagen bamboeplank.


Vergelijk winkelprijzen. Ben je op zoek naar een hulpmiddel om maaltijden met stoom te bereiden? Schalenset 3sts op bamboeplank. Een bamboemandje is een goedkope stoomkoker in combinatie met je wok.


Wat is de beste olie om je houten snijplank te onderhouden? Verleng de levensduur van je houten snijplank. Maar welke olie gebruik je dan? Geef je Bin een sjieke uitstraling met deze prachtige bamboeplank ! Stoer, duurzaam en een lust voor het oog. Gebruik hem als snijplank en kieper je snijafval direct.


Barbecook Joya Draaitafel - met kommetjes - Bruin. Maak nu je Joya of Amica compleet met de draaitafel!

Deze bamboeplank met drie uitsparingen is te gebruiken als snijplank en dienblad. We zijn erg enthousiast om onze nieuwe eco-vriendelijke bamboe panelen voor te stellen. BIC informeert Gedegen kennis van de bamboeplant tot de bamboeplank is de kracht van BIC.


Het delen van deze kennis is een wezenlijk onderdeel van ons werk en is in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.