vrijdag 25 januari 2019

Strokensnijder

Bent u zat om steeds weer die streepjes op het glas te moeten zetten, om er na het snijden achter te komen dat alle strookjes toch verschillen in breedte ? De strokensnijder is het ideale snijgereedschap om glas haaks te snijden. Kom naar de winkel of bestel. Voor het snijden van stroken voor bijvoorbeeld plinten, traptreden en voor het schoonsnijden van zelfkanten.


Schuin over het glas snijden?

Wij verkopen verschillende hulpmiddelen. Strokensnijder Voor het eenvoudig snijden van plintstroken uit vloerbedekking. Product was successfully added to your shopping cart. Fenix glas BV, is de groothandel voor glasinlood en fusing benodigtheden. We hebben een winkel in Kopenhagen.


Bij LeatherHouse hebben we een grote selectie in onze online winkel, maar kom alsjeblieft en bezoek ons in onze echte winkel. Deze PVC strokensnijder ideaal voor het knippen van PVC vloeren.

Deze ‘vloerenguillotine’ snijdt PVC lamellen tot een breedte van 328mm en 5mm dik. Rubberen mat met vaste geleider, strokersnijder 40cm en een rondsnijder. De mat is oprolbaar en wordt geleverd in een kunststof koker.


Geschikt voor stroken van tot 30cm. Glas bestellen via internet, het kan! Snijden met een strokensnijder of “schlitter”: Stel de breedte in van de te snijden maten en controleer of de maten goed worden gesneden. Stroken snijder voor Leer-Bewerking Met verstelbare schroef zodat je makkelijk stroken kunt snijder van het leer.


Glas in lood en Tiffany shop, de grootste en goedkoopste speciaal zaak. Voor gereedschapen materialen voor glas in lood en tiffany. Hier vindt u gereedschap voor glas in lood.


Snijmat met geleider, strokensnijder en rondsnijder. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen. Glas snijden met een strokensnijder Een strokensnijder hoeft misschien niet direct aangeschaft te worden.


Je kunt het glas ook goed langs de snijliniaal snijden. Lichtkoepel online kopen in verschillende soorten.

Schlitt of strokensnijder. Hulpmiddel voor seriematig snijden van stroken. Rubber snijmat met stroken en rondsnijder. Sjabloonschaar 1euro. Toyo glassnijder 2euro. Lood dichtstrijker euro. THE GAME MASTER IS MATT ZAMOLO!


Lie Detector Test, Top Secret Spy Hacker Evidence) - Duration: 11:34. Stephen Sharer 717views. Lino-PVC strokensnijder 3-20cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.