dinsdag 29 januari 2019

Gebruikte damwandplaten

Damwandplaten naar wens op uw maat gezaagd - gratis. Verschillende kleuren verkrijgbaar! Optimaal voor vlakke daken! Koop licht- en ventelatienokken. Info over gebruikte damwandplaten.

Resultaten van zoekmachines! Gebruikte platen stuks, meter breed met isolatie tussen platen. Met een groene zijde en een aluminiumkleur zijde. Handelsonderneming Berg is een jonge, dynamische onderneming, die gespecialiseerd is in levering van diverse soorten nieuwe en gebruikte bouwmaterialen voor.


Goedkope damwandplaten als dak- en wandplaten van staal en aluminium koopt u online bij HMG Benelux Uw partner voor dak en wand! Productbeschrijving Onze damwandplaten Waarom damwandplaten ? Voor het snel en goedkoop bekleden van ( de grote) oppervlakten zoals daken en wanden kunt u gebruik. Direct leverbaar - Laagste prijs - Snel geleverd.

Grote voorraad gebruikte underlayment platen van mm dik. Stalen damwandplaten met trapezium of golfprofiel. FALK is specialist in metalen profielplaten voor dak, wand en gevel.


Vraag een offerte op voor. Het komt steeds vaker voor dat er, in plaats van gewone dakpannen, damwandplaten op een dak worden gebruikt. Janjp voor al uw dakpanprofielplaten, sandwichpanelen, damwandplaten en meer. Gebruikte dakmateriaal voor de verkoop zoals dakpannen, goten en dakplate.


PVC plaatmaterialen koopt u voordelig bij Infra en Bouw. Bijvoorbeeld nieuwe en gebruikte golfplaten of kunststof damwandplaten. Nieuwe metalen damwandplaten € 50.


Doe-het-zelf en Verbouw Platen en Panelen Kenmerken: Conditie: Nieuw Levering: Ophalen Omschrijving: Nu op voorraad. LET OP: bij bestelling van minder dan 25m² per kleur worden opstartkosten à € 100. Profiel:Het profiel haalt zijn kracht uit zes trapeziums, waardoor.


Wij hebben veel ervaring en een goede naam in de branche, in de staalbouw zijn wij zelfs al meer dan jaar een begrip! Gebruikte hallen en loodsen holabouw hallenbouw. Wij leveren goede duurzame.


Er bevinden zich in deze categorie geen items.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.