donderdag 24 januari 2019

Deur met 3 puntssluiting

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Met een meerpuntssluiting is jouw deur namelijk beveiligd op ten minste drie plekken,.


Waarom een puntssluiting ? Een puntssluiting sluit uw deur op punten aan de kant van waar het slot zit. Met het dichtdraaien van uw slot vallen direct deze. Echter kunnen de prijzen afwijken in verband met het type deur en slot systeem.

Dit slot kan op een naar binnen- of naar buitendraaiende deur zowel links als rechts. BESTAANDE DEUR VOORZIEN VAN EEN HMB - PUNTSSLUITING. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.


Er zit een cilinderslot in met een - punts sluiting. Probeer met een deurenlichter de deur iets te heffen tijdens het openendraaien. Een voordeur is vaak rijk uitgevoerd met mooie. Werkt je meerpuntsluiting niet goed dan komt dit vaak door het zetten of het verzakken van deur of kozijn: slot en sluitkom (-men) corresponderen dan niet meer met.


Meet de doornmaat en de PC-maat. Beveilig uw deur optimaal met onze driepuntssluiting. Inclusief deurbeslag met kerntrekbeveiliging,. Is het ook mogelijk deze te vervangen door een - puntssluiting ? Kruk- of sleutelbediend met of zonder SKG keurmerk, voor kunststof,. Meerpuntssluiting met rolnokken kunststof deur 16mm vlakke voorplaat.


Indien u dat wilt kunnen wij er ook voor zorgen dat u alle deuren met dezelfde sleutel kunt openen. Ga preventief te werk en beveilig alle buitendeuren van uw huis met een lips.

Cisa biedt een groot aantal sloten voor houten deuren om alle. Postvangers in elke kleur leverbaar met. Hierdoor kan het slot moeilijk geforceerd worden door een koevoet en het intrappen van de deur wordt met een meerpuntssluiting ook haast. Is al een stuk beter dan een ouderwetse deur met puntsslot.


Zo heeft u de keuze uit compleet dichte deuren of modellen met een ruit. Een belangrijke overweging bij de keuze van een deur is de stijl ervan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.