maandag 3 december 2018

Steenstrips dikte

Maak kennis met het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren op onze website. Eenvoudige montage - onderhoudsarm - Vraag nu een gratis monster aan! Bij plaatsing op uw buitengevel heeft de geringe dikte van de steenstrip het voordeel dat ramen en deuren hun normale detaillering kunnen behouden. Natuursteen in dikte bewerkt met een ruwe uitstraling. Wij hebben een zeer groot en breed assortiment van dit soort natuurstenen.


Mooie karaktervolle muren zoals in.

Bakstenen van 2cm dikte met uitzicht van gewoon metselwerk. Ideaal voor ruimtebesparing bij renovatie oude gevels en bekleding binnenmuren. Wandbekleding natuursteen met een beperkte dikte.


U realiseert snel een mediterrane sfeer. Een stoere natuurstenen muur met een robuuste uitstraling. Met een dikte van slechts ongeveer millimeter zijn steenstrips ideaal om te plaatsen waar geen of weinig ruimte is voor de gewone gevelstenen van mm. Onze steenstrips zijn eenvoudig te verwerken en hiermee een ideaal doe-het-zelf product.


De strips zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. Dankzij de geringe dikte van een steenstrip kan bij deze toepassing de normale detaillering van ramen en deuren behouden blijven.

Zo vermijd je hoge aanpassingskosten. De isolatiedikte is minimaal centimeter en maximaal centimeter dik. De steenstrips hebben, net zoals bij bovenstaande systemen, een dikte van centimeter. In de collectie keramische steenstrips voor prefab metselwerk elementen vindt u steenstrips in een. Daarna worden uit de stenen strips gezaagd op de gewenste dikte.


Het voordeel is dat het licht van gewicht is en met tegellijm makkelijk zelf aan te brengen is. Koop of Verkoop steenstrips plaat op Marktplaats. Vind steenstrip op Marktplaats.


Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Voor iedereen een voordeel. Je gevel vernieuwen én tegelijk het thermisch comfort verbeteren? Het kan met isolatieplaten en steenstrips.


Benieuwd wat zoiets kost voor jouw woning? Met steenstrips kan een gevel gerenoveerd worden met een minimum aan ruimteverlies. Ontdek hier de voordelen, prijzen en werkwijze voor een gevelrenovatie met steenstrips voor buiten. Steenstrips zijn een stijlvolle gevelbekleding.


De verschillen in vorm en dikte van de natuurstenen elementen in onze strips zorgen voor een unieke. StoTherm Classic kent een enorme vormgevingsvrijheid.

Enorm veel toegepast worden de minerale steenstrips van Sto: oer-Hollands uiterlijk en dun,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.