vrijdag 28 december 2018

Garderobekast 1 deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


Maak jouw garderobekast zelf.

Nu eenvoudig online zelf ontwerpen en bestellen ! Keuze uit ruim 5kastonderdelen. Scharnieren, lades, poten en meer! De kasten zijn verkrijgbaar in grijs, rood en blauw. Garderobekasten met deurtje.


Met of zonder ventilatiegaatjes. Raadpleeg onze specialisten voor persoonlijk advies. De naia kledingkast met deuren en lade in mat zwart is ontworpen in een modern maar toch.


Spiegel garderobekast Verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren!

Hang uw kledij op het werk weg in een praktische lockerkast die gedemonteerd geleverd wordt. Bestel lockerkasten online bij Rajapack. Betalen kan in één keer of in termijnen. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen.


Kosteloos tot in de woning geleverd! Bisley garderobekasten bieden zowel een functionele als elegante opbergmogelijkheid en zijn daardoor bijzonder geschikt voor scholen, ziekenhuizen en kantoren. Deze garderobekasten voor uw bedrijf leveren wij in maximaal werkdagen.


De garderobekasten zijn verder uit te breiden met aanbouwelementen. Metalen garderobekast biedt u een functionele en elegante opbergoplossing van uw persoonlijke spullen en garderobe. Elke garderobekast is voorzien van.


Afgewerkt met een krasvaste poedercoating. De deuren zijn naar rechts draaiend en. Onze garderobekasten worden in geheel geleverd. U hoeft niets meer te monteren. Dankzij de epoxy poedercoating zijn alle kasten beschermd tegen krassen.


Bekijk hier trendy kasten voor jouw interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.