vrijdag 30 november 2018

Poll plaatsen facebook

Poll plaatsen facebook

De afslankpik verovert de Nederlandse markt! Nu kan ik deze optie niet meer terugvinden. Is dit niet langer mogelijk? In deze blog leggen wij dit uit! Een kleine enquete houden?


Poll plaatsen facebook

Dat is handig, en je kan ook selecteren aan wie je de poll laat zien! How do I create a poll in a group? What are advertiser sponsored polls and why am. Het is mogelijk om een poll te plaatsen op LinkedIn waarmee connecties vragen kunnen beantwoorden. In plaats van direct een antwoord te geven, deelde de lerares de klas in twee groepen,.


Alleen op die vraag zijn meer dan antwoorden. Er zijn wel sites die voor jouw een link op je tijdlijn zetten naar een poll maar die bedoel ik niet, ik wil gewoon een poll op mijn tijdlijn waarop direct gestemd. Dit hangt vooral af van het soort posts dat je plaatst en de wijze.


Poll plaatsen facebook

Voor het eerst sinds de invoering van de Champions League moet de Nederlandse kampioen zich via een play-off zien te plaatsen. PSV wacht daarin een treffen. Binnen Wordpress is het mogelijk om een poll te plaatsen. Je moet alleen een paar handelingen doen om de poll ook in beeld te krijgen.


Als je in Wordpress een poll.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.