woensdag 28 november 2018

Eps snijden

Wij snijden EPS met een ijzerdraad die tussen twee portalen is gespannen. Door op de draad stroom te zetten wordt deze warm. Wanneer de draad door een blok EPS wordt. Isoveen heeft het machinepark om uw EPS in het juiste formaat te snijden of te frezen.


EPS van Isoveen wordt veelal gebruikt als isolatiemateriaal, maar is door de gemakkelijke verwerking voor veel meer doeleinden te gebruiken.

Tussen bevestigingspunten of op grotere schaal tussen portalen wordt. Jules Dock Shaping kan uw EPS snijden. Als specialist in het CNC frezen kunnen wij allerlei vormen snijden uit materialen als piepschuim, hout en kunststof. Momenteel ben ik bezig met het opbouwen van mijn kerstdorp. Wie heeft er goede ervaringen met het snijden van piepschuim.


Tevens geschikt voor het snijden van profielen. Ontdek hier voor welke isolatiewerken ze zoal toegepast worden en hoeveel ze kosten. Info over piepschuim snijden gloeidraad.

Resultaten van zoekmachines! STYROX is een specialistisch snij- en 3D freesbedrijf voor Sign, decor en kunst gerelateerde bedrijven. Dan helpt Piant Stanztechniek u graag. Wij zijn gespecialiseerd in schuim snijden , frezen en stanzen van uiteenlopende materialen.


Ik wil mbv een gloeidraad een aantal platen (max 15cm dik) eps -foam snijden. Je kunt EPS korrels gebruiken voor vloer isolatie, spouwmuur isolatie en dakisolatie. Vraag hier gratis offerte aan!


EPS is een kunststof isolatiemateriaal. Het materiaal weegt nagenoeg niets, is gemakkelijk op maat te snijden ,. Uitvoeringen WS en WSV: Uitvoeringen. De snijmachines zijn geschikt voor materialen zoals EPS , XPS piepschuim ,Tempex. Alle ingewikkelde 3d vormen mogelijk! Kunststof coatings voor buitengevels, vloeren, wanden, daken en containers.


Op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf dat voor u piepschuim snijden kan? Ik wil graag een constructie maken om vleugels van piepschuim te kunnen snijden. Hiervoor wil ik een constructie met gloeidraad maken.

Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.