donderdag 1 november 2018

Drempelprofiel

Het drempelprofiel is bedoeld ter vervanging van bestaande drempels in huis of als drempeloploop bij zeer geringe hoogte-verschillen. De aluminium profielen hebben. Profiel dat de kier tussen garagedeur en vloer dicht. Stopt vocht, tocht, kou en muizen.


Ter vervanging van bestaande drempels in huis of als drempeloploop bij geringe hoogteverschillen.

Vanaf (bij min. stuks) 2 68. Dorpelprofielen: Toepassing van een dorpelprofiel Duidelijke en heldere productinformatie Actuele voorraadstatus zichtbaar GYZS. Wij verkopen Gereedschap, IJzerwaren, Materieel, Hang- en Sluitwerk, Bevestigingsmateriaal en PBM artikelen.


In huis kunnen stofdrempels vervangen worden door een drempelprofiel dat het hoogteverschil vrijwel helemaal wegneemt. Drempelprofiel of drempeloploop. Omschrijving: Rubber drempelprofiel wat zorgt voor betere afdichting van de deur en fungeert als waterkering.


Vastlijmen op de ondergrond. De drempels voldoen prima voor mijn moeder die nu weer goed met de rollator van de ene naar de andre kamer kan rollen.

Een deurdorpel, trapkant of ander overgangsprofiel plaatsen tussen twee soorten vloeren (laminaat, zeil, tapijt, etc.), doe je zelf met de KARWEI klusinstructie. Zoekt u een rubber drempel? Los eenvoudig en snel uw toegankelijkheidsprobleem op. De drempeloploop voor binnenshuis is een nieuw product passend in de traditie van modulaire systemen van Trident.


Een uniek gepatenteerd systeem biedt. Een drempelprofiel is bedoeld ter vervanging van bestaande drempels in huis bij hoogteverschillen. In de woning kan dit een gevaarlijke struikelblok vormen. Indien u een vloer zonder drempel heeft, bestaat de mogelijkheid voor het plaatsen van een opdek drempel d. Aluminium drempelprofiel 5cm geschikt voor zware belasting, beschermt tegen vocht, tocht, kou en muizen.


Dit profiel is uitgevoerd. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe je jouw doe het zelf ideeën het beste kunt realiseren. Wilt u uw woning, slaapkamer, badkamer weer gemakkelijk toegankelijk maken, dan kunnen deze rubber drempelhulpen van BS uitkomst bieden.


Voegafdekprofiel voor een nette afwerking. Dat zeer geschikt is voor het bedekken en overlappen van. Bekijk ons assortiment Profielen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.