dinsdag 9 oktober 2018

Isabella voortent lamp

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Van klassiek tot modern design! Bespaar tot wel via kiesproduct. Klik de lamp over elke willekeurige stang in de tent, plaats hem als.


De lamp heeft een touchsensor om het licht te dempen en een kabel van meter.

Standaard voor de TripLight Led verlichting. De TripLight plaats je eenvoudig over een willekeurige stang in de voortent , maar kan ook geplaatst worden op een standaard. Voor iedereen een voordeel. Bij Kampeerwereld vind je een ruim assortiment Isabella.


De behuizing van de 230V lamp is schok- en hittebestendig en kan tot mm. Isabella accessoires, zoals aanbouwen, tassen, luifels. Bestel verlichting online.


Bekijk nu onze uitgebreide collectie Isabella.

Gratis verzending vanaf € 30! Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De lamp geeft prettig, warm en gezellig licht in de voortent.


De ClickLight klik je eenvoudig op de tentstang en zorgt voor een prettig, gezellig. Kamperen is meer dan een caravan en voortent. Klik hem over de stang in de voortent of gebruik hem als.


Ongetwijfeld weet iedere bezitter van een caravan dat een goed passende voortent van essentieel belang is. Lamp bestel je in onze webshop. Alle Lampen vind je op beslist. Op de camping leef je buiten en dat maakt je voortent meteen een soort woonkamer.


Bij Vrijbuiter vind je voor iedere caravan,. Deze voortent is namelijk in zijn geheel opblaasbaar en op maat voor uw. LED lamp op batterijen voor € 195. In diverse merken verkrijgbaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.