vrijdag 12 oktober 2018

Hardstenen neuten

Wij maken deze dorpels en neuten van natuursteen,. Firma Swaalf Natuursteen levert hardstenen dorpels aan ons voor onder onze kozijnen. Belgisch hardsteen is niet.


Deurdorpels en vlakdorpels standaard afmetingen op voorraad. Neut Kiekendief is geschikt voor buitendeurdorpel Kievit, voor kozijnen met een naar buitendraaiende deur.

De neuten worden per set van twee gelever. Er zijn diverse typen dorpels, neuten en sluitstenen. Het vervaardigen is ten alle tijden maatwerk om zo een mooi eindproduct op te leveren. Bij zijlichten en vastglaskozijnen zorgt dit voor een weidse blik naar buiten.


DTS dorpels, neuten en losse onderdelen. Artikelnaam Aflopende volgorde. Ons bedrijf levert ook diverse materialen voor de bouw.


In de zogenaamde “natte ruimten” zoals badkamer maar ook bij buitendeuren worden hardstenen dorpels toegepast.

Info over hardstenen dorpel met neuten. Resultaten van zoekmachines! Naast de traditionele buitendeurdorpel levert Nibo Stone ook een renovatiedorpel met verhoogde neuten.


Deze dorpel geeft niet alleen een esthetische uitstraling, maar. Stuks ook per stuk te koop. Hardsteen buiten dorpel met neuten afmetingen zie afbeelding. Productinformatie BU Hoge neuten. Woningen die gebouwd zijn tussen de jaren zestig en zeventig hebben vaak één ding met elkaar gemeen.


De hardstenen en ook de natuurstenen dorpel kan worden vastgezet met cement. Laat Harder de dorpel vervangen en een gedeelte van de houten stijlen vervangen voor neuten. Een duurzame oplossing vanaf € 35= incl.


Van oudsher fungeerde de buitendorpel (drempel) onder de voordeur als duurzame waterkering tegen het. Goed idee, zal vandaag even een foto maken. Op zoek naar mooie kwaliteit natuursteen of hardstenen dorpel voor uw huis? Bezoek de site van Aries natuursteen en laat u inspireren en adviseren. Een hardstenen dorpel heeft een zeer lange levensduur en zorgt voor een exclusieve uitstralin.


Verkrijgbaar in diversen formaten.

Even opschuren en zijn weer in mooie staat. Maat is 15cmx17cm lengte is 85cm. Door het toepassen van een hardstenen borstwering beschermt u uw houten afwerken tegen opspattend water.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.