maandag 1 oktober 2018

Festonneren tapijt

Bespaar tot wel aan duizenden tapijten. Herfstuitverkoop - Profiteer nu! Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!


In ons festonneerbedrijf kunt u terecht voor het laten afwerken van tapijt op iedere gewenste afmeting en vorm.

Bijvoorbeeld het maken van karpetten op. Festonneren om rafelen van uw karpet tegen te gaan. Mooie bandafwerking met suede, leer of katoen. Vakwerk door Specialisten.


Hierbij wordt een stevige steek aangebracht langs de gehele omtrek van het tapijt. Dit is het omzoomen van tapijt met bijpassend garen. In de meeste gevallen klaar terwijl u wacht.


Langskomen is op afspraak.

Wij kunnen desgewenst het tapijt bijsnijden. Bij het festonneren van een vloerkleed wordt er een borduurrand van kwaliteitsgaren aangebracht om de gehele omtrek van uw karpet. Bekijk de mogelijkheden bij KA-ME. Info over tapijt festonneren.


Resultaten van zoekmachines! Bij het afwerken van een karpet heb je bij Tapijtcentrum Nederland de mogelijkheid om het karpet te festonneren. Dit garen is uit één draad gesponnen. Wij zijn gespecialiseerd in vloerbedekkingen als tapijt , het festonneren van tapijtkleden, gordijnen, laminaat en pvc- vloerbedekking. Voor hoogwaardige producten.


Vind Alle Vacatures in Nederland op Adzuna! Het festonneren van tapijt is altijd maatwerk. Naast vaste maten is het ook mogelijk om bij ons een vloerkleed of karpet op maat te bestellen. Het voorkomt dat tapijt in het gebruik gaat rafelen en verhoogd daarmee. Vele vormen, kleuren en soorten tapijt kunt u op deze manier als karpet gebruiken.


Met onze festonneermachine kunnen wij u helpen festonneren. Niet alleen particuliere, maar ook woninginrichters zijn welkom!

Festoneren of banderen of een karpet kleiner maken, alles is mogelijk bij tapijtdirect. Er is tevens de gelegenheid om ter plekke tapijt uit te zoeken. De randen van het tapijt worden traditioneel afgewerkt met een. De mogelijkheden lopen uiteen van het leveren en leggen van PVC vloeren tot het plaatsen van raambekleding en het festonneren op maat.


Te weinig Tijd om te Solliciteren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.