dinsdag 9 oktober 2018

Coating natuursteen

Stenen en Betonnen tegels. Wilt uw uw oprit of terras beschermen met een impregneermiddel of coating. Alle Varistone impregneermiddelen en coating goedkoop snel thuis geleverd.


Door het coaten van uw natuursteen wordt uw vloer weer prachtig en praktisch in het onderhoud. Een coating beschermd het oppervlak en intensiveert.

Een methode waarbij uw vloer van bovenaf wordt gedicht met kunststoflaag. Vooral bij (ruwe) Leistenen en Kwartsietsoorten wordt deze methode toegepast. Duurzaam laagje op de steen. Het is leverbaar in mat- en hoogglans en wordt eenmalig. Coaten van natuursteen gebeurt doorgaans als de vloer ruw is, en te gemakkelijk vuil kan opnemen.


Na de coating heeft u een vuilafstotende laag. Wij kunnen uw ruwe natuursteen voor u professioneel coaten.

Als de coating is uitgehard bied het een goede bescherming tegen vuil en vlekken. Voor absorberende oppervlakken van natuur- en kunststeen, baksteen, wasbeton en betonsteen. Wilt u voorkomen dat uw (sier)bestrating naar verloop van tijd verkleurt en er groene aanslag verschijnt op uw mooi aangelegde terras of oprit? Natuursteen Coating biedt een duurzame bescherming, verdiept kleuren en.


Dat merkte de eigenaar van een woning in Den Haag. PROStonecare kan natuursteen ook coaten om het glansbeeld te verbeteren. Pro Floor Care behandelt natuurstenen oppervlakten met een eindafwerking, namelijk steenwas of coating. De steenwas creëert daarbij een slijtvaste, glanzende toplaag. Bekijk onze collectie direct!


Möller HMK Pslijtvatse coating. Een sterke slijtvaste coating voor onverglaasde tegels. Zonder nawrijven ontstaat een zijde glans. Vervuiling dringt niet meer in.


Excluton biedt een groot assortiment sierbestrating. Kwaliteitswaterdichte vloeibare coating textured buitenwandverf natuursteen speciale heldere lakverf van Huisins - een van de grootste Textured Wall Paint fabrikanten. Door middel van een coating kunt u uw bestrating een extra beschermlaagje geven en hiermee de levensduur verlengen.

Met name bij sommige natuursteen. Stonecenter biedt u allerlei soorten onderhoudsmiddelen voor natuursteen en keramiek producten aan. Speciaal voor dit probleem is onze antislip coating een uitstekende oplossing. Nano-AntiSlip (PU) is een twee-componenten coating op basis van polyurethaan in combinatie met chemische nanotechnologie.


De vloercoating is net als de reguliere coating. Belangrijk is wel dat de ondervloer vormast, vetvrij en voldoende droog is. De prachtige variatie van kleuren en structuren is eigen aan natuursteen. Doordat een coating een dichte.


De coating beperkt het onderhoud van de terrastegels tot een minimum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.