woensdag 31 oktober 2018

Beton cire wastafel

De grootste keuze wastafels van NL. Bezoek De Showroom Of Bestel! Waterdicht en vlekbestendig. Wastafels van A-kwaliteit. Ideaal voor het Aanrecht en veel meer.


Sta versteld van de mogelijkheden.

Team Marco van Huizen werkt onder andere met Beton Cire Pro. Wij kunnen ze voor u in alle maten maken. Beton cire wasbak wastafel betonlook Wasbak nodig? Wij gebruiken hiervoor watervast mdf met een betoncire,.


Beton Cire badkamer kan uw oude badkamer transformeren in een geheel nieuwe design badkamer zonder breekwerk , dit is nu mogelijk met Top beton cire. Beton Ciré is perfect voor een vochtige omgeving als een badkamer. Wij maken gebruik van cookies.


Leer werken met beton cir.

Bepaal uw eigen leerdoel en ervaar de kracht en schoonheid van onze beton ciré producten! Prijs en kwaliteit op Vergelijk. Alles voor de badkamer bij woonwarenhuis OTTO! Ontdek onze brede selectie aan wastafels. Beton is een materiaal dat zich bij uitstek leent voor toepassing in badkamers.


Door het ontbreken van voegen geeft het een mooi ruimtelijk effect. Béton Ciré is een waterdichte beton stuc. Een trend op sanitair gebied is een wastafel van beton.


Gebruiksvriendelijk en een mooie uitstraling. We leveren de wastafels in diverse vormen en maten. Een Beton Cire badkamer heeft naast een stoere uitstraling ook praktische voordelen. Een beton cire badkamer heeft namelijk geen voegen en daardoor ook geen schimmels. Zwart betonnen wastafel afgerond op maat gemaakt.


Wil je je een betonnen wasbak voor uw badkamer, keuken of toilet kopen? Beton in Huis heeft de beste betonnen wastafels. Geen betonlook maar het echte werk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.