maandag 29 oktober 2018

Antislipprofiel

Antislipstrips op de trap zijn de oplossing om uitglijden op gladde traptreden te voorkomen. Vandaag bestel morgen in huis! Antislipprofiel Er zijn diverse mogelijkheden om uw trap te voorzien van een antislipprofiel. De meest voorkomende en best werkende optie is een rubberen.


Kunststof infrees trapstrip voor hardhouten trappen.

MACLEAN antislipprofiel voor traptrede lichtgeven x mtr. Afmetingen Kleur Lengte in mtr. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Voorkom uitglijden op traptredes.


Al meer dan jaar een super sterk kwaliteits- product, voor jaren plezier en geschikt voor alle soorten trappen. De strips hebben een T- profiel en zijn aan de bovenzijde 12mm breed. Supersterke antislip rubber strip tape voor je trap.

Geschikt voor traptrede, vloeren en meer. Makkelijk aan te brengen, RAL kleuren Gratis test stukjes. Hallo, Ik ben nieuw op dit forum en ik hoop niet dat ik met deze vraag regels schendt die hier gelden, maar ik neem ook aan. De door jou ingevoerde gebruikersnaam en password werden niet herkend. Antislip rubber strip op de traptreden voorkomt valpartijen!


Is dit de eerste keer op onze nieuwe webshop? Om uitglijden op trappen te voorkomen. Bij KARWEI vind je diverse antislip materialen om uitglijders in je huis te voorkomen.


Bijvoorbeeld traptredematten of antislip strips voor de trap, antislip. Vul hier uw postcode in, en wij berekenen de verzendkosten voor uw order. De zwarte anti-slip tape is onderdeel van JéWé traprenovatie. Een rol tape is meter lang en 25mm breed.


Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Montage van Infreesprofiel in trap.


Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren.

GIAN voor anti-slip structuur op beton trap, bordes, galerij en balkon. De GIAN structuurmat geeft het prefab betonnen element een fraaie en veilige antislipstructuur. Trapprofielen eenvoudig online in onze webwinkel bestellen en morgen in huis.


U heeft al een trapprofiel vanaf 95. Een compleet assortiment antislip materiaal Vloermarkering en veiligheid in één product. Naast op het assortiment vloermarkeringstape leveren wij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.