woensdag 24 oktober 2018

Aluminium isolatiefolie

Aluthermo is producent van de enige isolatiefolie in zuiver aluminium , die volledig thermogelast is. Een ondoorlaatbaar schild tegen de zonnestraling! Isolatiefolie houdt de kou buiten en de warmte binnen. Dit type isolatiemateriaal is opgebouwd uit meerdere lagen synthetisch materiaal en een laag aluminium folie.


ISOdiscount is de isolatiefolie discounter!

Hoge isolatiewaarde voor de beste prijs. Innovatieve hoogwaardige isolatiefolie. Ons assortiment aluminium isolatiefolie voor onder andere de bouwwereld is meer dan uitgebreid. Voor zowel zelfklevende folie,. De dunne platen, die zijn bekleed met aluminium lagen aan beide zijkanten, koppel je aan elkaar dankzij een tand-en-groef.


Hoogwaardige aluminium isolatie folie met luchtkussens - zeer hoge rc waarde - geschikt voor wan plafond en vloer - tevens geschikt voor infraroodverwarming. Deze isolatiefolie is het gebruik van aluminiumfolie dampdicht en warmtereflecterend. Isoleer slim en snel met het A- merk reflecterende isolatiefolie voor een duurzame comfortabele woning!

Info over aluminium isolatiefolie. Resultaten van zoekmachines! Eenvoudig online te bestellen en snel in huis. Nu op voorraa binnen 3-werkdagen bezorgd.


Noppenfolie met aluminium of noppenfolie dikke luchtnoppen. De ATI M een dunne isolatiefolie met aan zijden een zuivere aluminium laag. PIF isolatiefolie met ISSO erkende accreditatie is een innovatieve, hoogwaardige.


Ook zeer geschikt voor het na isoleren van alle plekken waar met een dubbele. Isobooster is isolatiemateriaal bestaande uit meerdere lagen isolatiefolie met luchtkussens. Door meerdere lagen isolatiemateriaal over elkaar te gebruiken, kunt u. De werking van isolatiefolie van isolatiefolie. De folie weerkaatst in de.


Op deze website vindt u producten van Airflex. Deze nieuwe vorm van duurzaam isoleren maakt gebruik van Aluminium isolatiefolie. Met isolerende raamfolie bespaar je energie en geld.


Hier vind je onafhankelijke tips.

Voordelen en nadelen van kozijnfolie en glasfolie. Houd de aluminium kant naar voren. Plak het met de stroken tape tegen de muur aan. Snij randen die in het zicht zijn weg met een hobbymes. Meerlaagse blisterfilmisolatie voor daken, gevels en vloeren.


De coating op de 2-zijdige aluminium toplagen is duurzaam, corrosie. De oorsprong van SolarShield Ligt in de ruimtevaart.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.