woensdag 26 september 2018

Trap onderkwart

De onderkwart trap , een trap met een kwartdraai aan de onderzijde. Een onderkwart trap is een steektrap recht omhoog met aan het begin een kwart draai naar links of. Ook voor onderkwart trappen kunt u bij VIOS trappen terecht. Standaardmaten of maatwerk.


U heeft nergens omkijken naar. De vuren onderkwart trap is gemaakt van gelamineerd vurenhout.

De bomen en treden hebben een dikte van centimeter en de spil heeft een standaard afmeting van 7. Opzoek naar een halveslag trap ? Stel zelf uw trap samen, bekijk de prijs en bestel direct online. Keuze uit meerdere houtsoorten. TBW Trappen is aangesloten bij. Vuren trap met onderkwart , rechtsdraaiend. Onze vuren trappen worden gemaakt van eerste klas materialen.


Specificatie van onze trappen :Bomen zijn mm. Door een kwartdraai te maken in de trap verandert de draairichting van de trap.

Wanneer de trap kwartdraai maakt van 90° dan spreken we van een kwarttrap. Comfort trappen kan u helpen bij de realisatie van onderkwart trappen. Heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wat is een trap met onderkwart ? Een trap met onderkwart is een kwartdraai met daarna een steektrap door naar boven.


Ook wel kwart steek trap genoemd. Bent u op zoek naar een onderkwart trap ? Maatkracht heeft deze op voorraad maar ook op maat gemaakt. De trap met bovenkwart begint met een recht stuk en maak vervolgens een draai. Of deze nu naar links of rechts draait maakt voor de offerte niet uit.


Heb je een trap nodig waar een kwart in zit? Wij plaatsen graag voor jou een trap met een bovenkwart of onderkwart. Vraag vrijblijvend offertes aan.


Onze trap met onderkwart zijn gemaakt van vuren hout. De treden en bomen van deze trap zijn mm dik. Een stalen kwartslagtrap of kwartstrap bevat een rechte hoek van graden.


Een dergelijke trap wordt ook wel een bovenkwart of onderkwart genoemd.

Geef hier de maten van uw trap sparing van de plaats waar de trap moet komen en u krijg gelijk de trap maten te zien. Dit zijn, zoals de naam al zegt, trappen welke zich in de looprichting een kwartslag draaien. Bij een onderkwart bevindt zich dit. Wat zijn doe het zelf trappen. Het woord zegt het al, doe het zelf trappen.


Deze trappen zijn eigenlijk gemaakt omdat als u een trap nodig heeft, hem morgen al wilt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.