maandag 3 september 2018

Tochtstrip tussendeur

Tochtstrip bestel je in onze webshop. Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering. Tochtwering is de meest rendabele en comfortabele vorm van energiebesparing.


Met behulp van het ruime assortiment van tochtstrips van de bouwmarkt zit je er snel. Lees alles over het aanbrengen van een tochtstrip , tochtprofielen en tochtband in de KARWEI klusinstructie. Zodra je de tochtwering geplaatst hebt is het merkbaar dat het minder tocht in je huis. Luxe dorpelprofiel uitgevoerd in roestvrijstaal. Het profiel is voorzien van een zachte velours borstel en is geschikt voor montage aan de onderzijde.


Deco Fraai kunststof profiel. Deze profielen zijn zelfklevend te verkrijgen plak of met bevestiging met behulp van. Een tochtstrip van door-line voorkomt dat warmte verloren gaat door de opening onder de voordeur, achterdeur of binnendeur en stopt tocht en pollen.


Wil je vooral tocht tegenhouden, dan kun je kiezen voor tochtwering in de vorm van onder andere tochtstrips , tochtban tochtstoppers of een tochtvaldorpel. In diverse merken verkrijgbaar! Aluminium profiel met zachte veloursborstel voor de randen van glazen deuren van mm. In het aluminium zitten al voorgeboorde gaten. Werkt goed tegen de tocht bij onze tussendeur ! Vond je dit een nuttige review?


Ellen Zelfklevende tochtstrip E-Prof - Wit - 7cm. Verder las ik op het forum dat een tochtstrip aan de onderkant van de kanteldeur ook aan te bevelen is. Blijft deze wel goed zitten?


Isoleert zowel de binnenkant als de buitenkant van de deur. Te gebruiken bij gladde vloeren. Dus maar de kieren afgeplakt met isolatieband en onderaan de deur een tochtstrip geplakt (van die borstels).


Error 45: Please replace user Volg je bankbiljetten. Gevolg is dat door (harde) wind de tochtstrip wordt weggeblazen. Zeker aan de kant waar de wind vaak staat is het raadzaam deze te vervangen.


Deze tochtstrips met borstelprofiel zijn eenvoudig onder uw tussendeur te monteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.