dinsdag 4 september 2018

Partytent 5 x 10

Snel en heel eenvoudig opgebouwd! Topkwaliteit - 1 Waterdicht. Uitstekende Klantenservice! Grootste aanbo 1 waterdicht! Bekijk nu onze collectie online! In een handomdraai bij u geleverd.

Het enige verschil tussen de tenten is het materiaal van het zeil. Partytenten vanaf € 2I. Nu in de aanbieding van € 77voor € 6000!


De partytent van meter breed en meter lang heeft een totaal oppervlakte van 50m². Organiseert u een feest of evenement en verwacht u veel gasten? Huur bij partytentverhuur Drechtsteden. Hij kan ook in de tuin geplaatst worden. Witte of beige partytent 5xmeter te koop.


Wil jij een partytent kopen.

De statica garandeert dat bij correcte opbouw de partytent tot windkracht doorstaat. Wij willen dat klanten nooit te veel betalen. Voor 23:bestel is morgen thuis! In diverse merken verkrijgbaar! Onze vestiging te Holten, is dagen per week geopend voor het huren van attracties en spellen.


Een zee van ruimte met onze × partytent ! De × partytent wordt altijd door ons opgezet en afgebroken! Exclusief reis-,bezorg- en ophaalkosten. Ben u geïnteresseerd in een partytent ? Dan bent u aan het goede adres. Compleet met zijwanden voorzien van raampjes en deur, dak in polyethyleen (PE), verzinkte stalen buizen met gelaste hoeken. Combinatie met de zware PVC zeilen maken van deze tent een erg duurzaam.


De party tent heeft een stabiel frame van metaal en grote. Onze ervaring is dat je goedkoper uit bent met het kopen van een partytent dan wanneer je een partytent gaat. Versier de partytent met onze feestverlichting om de sfeer nóg meer te verhogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.