donderdag 20 september 2018

Motorslot met alarm

Motorslot met alarm voor €695. Alarm bestel je in onze webshop. Bespaar tot wel via kiesproduct. De beste schijfremsloten met alarm zijn ART gekeur degelijk en hebben een luide sirene.


Bekijk ons aanbod voor de motor en de scooter.

Bestel online uw motorslot met alarm en beveilig uw motor tegen diefstal. Onze voordelen: Goedgekeurd voor de motorverzekering Verzending = Gratis Korting. Een goed schijfremslot op je nieuwe motor?


Je motor met een kettingslot via een muur of wandanker vast zetten? Kies het juiste motorslot met de ABUS slot generator. Wij hebben nu ook de speciale motorslot met alarm pagina. Verder hebben wij motor sloten van diverse merken,.


Of het nu gaat om een 125cc, scooter, chopper of sportmotor,.

Een beugelslot, kettingslot of toch eerder een remschijfslot met alarm ? Dit motorslot zorgt ervoor dat uw motor niet wordt gestolen. Een alarmslot kopen voor de motor? Vind hier info van de specialist in ART-alarmsloten, zoals schijfsloten met alarm , voor diefstalbeveiliging voor een motor. Universeel schijfremslot met alarm voor vrijwel alle motoren. Het beste motorslot uit het assortiment van Oxford en zeer gemakkelijk in gebruik.


Bescherm je motor met de beste schijf- en kettingsloten. Onze sloten zijn minimaal ARTgekeurd. Big Sale, Verkoop Gaat Snel, Mis Het Niet, Prijzen Stijgen, Koop Je Tickets Nu. In diverse merken verkrijgbaar!


Zonder alarm , gewoon omdat een schijfremslot niet nagelvast zit aan je remschijf en dus als je hem ergens parkeert op een terras met een licht windje dat ding. Remschijfsloten, hangsloten, beugelsloten, vloerankers en motorsloten met alarm. Gebruik een tweede motorslot (vb. schijfremslot met alarm ) of een tweede kettingslot met anker. Het is een compact motorslot met opvallend uiterlijk, en een gehard stalen behuizing voor maximale beveiliging. Info over motorslot met alarm.


Resultaten van zoekmachines!

Sloten met alarm (6) Wand- en. ARTgekeurd motorslot om je motor of scooter veilig te stallen zowel buiten als in de garage of berging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.