vrijdag 28 september 2018

Inbouwslot deur

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!


De grootste collectie kastdeuren online!

Kastonderdelen tegen lage prijzen. Inbouwslot (2) Meubelslot. Wil je de deur echt kunnen sluiten, dan kies je voor een dag- en nachtslot. Info over inbouwslot deur. Resultaten van zoekmachines!


Hoe kun je het gat maken om een inbouwslot in te plaatsen? Een bovenfrees kan niet diep genoeg. Tenzij er daar speciale frezen voor bestaan?

Een lange poortsleutel is verleden tijd! Inclusief rvs voorplaat en sluitplaat. Voor welk slot moet je kiezen? Er bestaan vele soorten deursloten. Het hangt af van het soort deur , en van het materiaal en de draairichting daarvan, welk type slot.


Sloten om een badkamerdeur of een WC deur mee af te sluiten. Bekijk hier meer informatie over de Nemef badkamer en WC sloten. Deurslot afsluitbaar met sleutel. Dit slot is eenvoudig en ideaal als je de deur veilig op een kier wilt kunnen zetten. Grendel: Deze beveiliging bestaat uit een ring en een schuif.


De dagschoot bedien je met een deurkruk en maakt dat je de deur gemakkelijk kunt openen en sluiten in het kozijn. Een ruim assortiment Binnendeur sloten en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Ik ben al in bouwmarkten geweest op zoek naar een nieuw inbouwslot voor de voordeur. Bij dit deurslot kunt u zonder greep een deur afwerken.


Houten plaatjes in de kleur die u wenst bedienen het slot. Online Deurbeslagshop biedt een breed assortiment aan meubelsloten: van bronzen spanjoletsloten voor dubbele ramen of deuren tot tonrolsluitingen en inlaatsloten.

Insteeksloten vind je terug in iedere deur. Bijzetsloten met SKG zoals pensloten en cilinder insteeksloten, Met sterren, Een extra slot op uw deur voor politiekeurmerk veilige woning. Geschikt voor metalen, kunststof ,aluminium of houten deuren en ramen. Geleverd zonder sluitplaat.


Klik hier voor meer informatie € 45.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.